ΤΟ ΝΕΟ «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!

Ένας άνθρωπος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για φυσική αυτουργία στη δολοφονία και άλλοι δύο καταδικάστηκαν σε 10ετή κάθειρξη με αναστολή μέχρι την έφεση.
Πάτρα, 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου 2009, τελικός Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού. Ένα ακόμη «ραντεβού θανάτου» των χούλιγκαν των δύο ομάδων οδηγεί σε εκτεταμένα επεισόδια και από τύχη δεν θρηνούμε νεκρό. Δύο οπαδοί μεταφέρονται στο νοσοκομείο τραυματισμένοι με μαχαίρι από τα επεισόδια του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή χούλιγκαν εισβάλλουν στο γήπεδο και προκαλούν βανδαλισμούς με αποτέλεσμα να μη διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου.
Δυστυχώς, όμως, κι από την πλευρά της Αστυνομίας, που γνώριζε για το νέο «ραντεβού θανάτου», δεν πάρθηκε κανένα μέτρο και δεν υπήρξαν οι απαραίτητες δυνάμεις για να αποφευχθούν τα επεισόδια στην Πάτρα.
Τα επόμενα ραντεβού…
Οι Αρχές πάντως, δεν κρύβουν την ανησυχία τους και για τα υπόλοιπα παιχνίδια Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού σε όλα τα αθλήματα. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν άλλη μία φορά στο ποδόσφαιρο, θα αναμετρηθούν εκ νέου στο μπάσκετ, αλλά και πολλές φορές στο βόλεϊ, τόσο στους Άνδρες, όσο και στις Γυναίκες, παιχνίδια που πλέον είναι υψηλής επικινδυνότητας. Στο βόλεϊ, μάλιστα, οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πρόκειται να αναμετρηθούν και σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, αφού οι δύο ομάδες έχουν κληρωθεί στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας και σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα δύο παιχνίδια αναμένονται εντός της εβδομάδας.
Εκκρεμεί βεβαίως, ο τελικός της περασμένης Κυριακής στην Πάτρα και ακόμη ένα παιχνίδι Πρωταθλήματος μεταξύ των γυναικείων ομάδων των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.


Σχολιάστε εδώ