Οι μυστικές επαφές Γρανίτσα για το γήπεδο

Την πιθανότητα να κατασκευαστεί τελικά το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είχε ήδη συζητήσει ο Γιάννης Γρανίτσας με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ Νίκο Νοτιά, αλλά και τους υπόλοιπους μετόχους λίγες ημέρες μετά την παραίτηση του Ντέμη Νικολαΐδη από την προεδρία της «Ένωσης». Τότε είχε εκφραστεί από τους μετόχους της ΠΑΕ η πρόθεση να εξετάσουν εκ νέου την περίπτωση της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Γιάννης Γρανίτσας ενημέρωσε τους μετόχους και μάλιστα έχουν γίνει και επαφές σε υψηλό επίπεδο με κυβερνητικά στελέχη για να μπει εκ νέου μπρος η Φιλαδέλφεια για την ΑΕΚ. Σημαντικό ρόλο στην επαφή του Γιάννη Γρανίτσα με την ηγεσία της ΠΑΕ έπαιξε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Δημήτρης Χατζηχρήστος, ο οποίος ήταν όλα αυτά τα χρόνια σταθερά υπέρ της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όλα αυτά είχαν μείνει μυστικά προκειμένου να μην υπάρξει καμία διαρροή που θα χάλαγε το σχέδιο. Δημοσιοποιήθηκαν μετά τις επαφές με τα κυβερνητικά στελέχη, διότι τα πράγματα έχουν προχωρήσει και σύντομα μπορεί να ξεκινήσουν και πάλι τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στον χώρο που ήταν το παλιό γήπεδο. Υπενθυμίζουμε ότι έργα που είχαν ξεκινήσει εκεί είχαν σταματήσει λόγω της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας το 2003. Είναι σημαντικό να τονιστεί πως, όπως λέει και ο κ. Γρανίτσας, τα έργα μπορούν να ξεκινήσουν με τον δεύτερο νόμο που προβλέπει γήπεδο μέχρι 30.000 θέσεις και πιο ήπιες εμπορικές χρήσεις.


Σχολιάστε εδώ