Λεφτά με ουρά…

Τα μέλη της θα κληθούν επίσης να αποφασίσουν αν θα αποδεσμευθεί το ποσό των 1.888.154,00 ευρώ για την πληρωμή των τιμολογίων αγοράς καυσίμων και ανταλλακτικών της Διεύθυνσης Τροχαίου Υλικού που εκδόθηκαν το 2008. Άλλα 2.200.000 ευρώ θα διατεθούν για την ανακατασκευή των πεζοδρομίων και των οδών του κέντρου της Αθήνας και ιδιαίτερα των δρόμων του εμπορικού τριγώνου. Συνολικά 584.119,00 ευρώ θα κοστίσει στον δήμο η προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας (γάντια, μάσκες, γιλέκα) για τις ανάγκες του προσωπικού καθαριότητας και πρασίνου, ενώ απόφαση θα ληφθεί και σχετικά με τη διενέργεια ή μη διαγωνισμού για την προμήθεια «θερινών ανδρικών γυναικείων υποκαμίσων και μπλουζών τύπου POLO».

Το ποσό των 3.392,00 ευρώ για την προμήθεια ψηφοδελτίων και φακέλων ασφαλείας λευκού χρώματος, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στις εκλογές της 9-12-2008 για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων των μονίμων και των υπαλλήλων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου αορίστου χρόνου στο υπηρεσιακό συμβούλιο του δήμου καλείται να εγκρίνει η δημαρχιακή επιτροπή. Άλλα 30.000 ευρώ θα διατεθούν για την αντιμετώπιση της δαπάνης που προκύπτει από την εξάμηνη πρακτική εκπαίδευση σε υπηρεσίες του δήμου φοιτητών ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Μεταξύ των θεμάτων που ξεχωρίζουν στη συνεδρίαση της δημαρχιακής είναι η έγκριση πίστωσης ποσού 2.000,00 ευρώ για την αντιμετώπιση της δαπάνης των αναγκαίων επισκευών των συσκευών ραδιοδικτύων, λόγω αδυναμίας της υπηρεσίας να ανταποκριθεί εγκαίρως και ορθώς στην επισκευή ορισμένων περιπτώσεων, όπου κρίνεται επιβεβλημένο η επισκευή να ανατίθεται σε ιδιωτικά συνεργεία που πληρούν τις προϋποθέσεις. Άλλα 70.989,00 ευρώ θα διατεθούν για την αντιμετώπιση της δαπάνης εξόδων ηχογράφησης ηλεκτρονικής επεξεργασίας, φωτοεκτύπωσης, επανεκτύπωσης, βιβλιοδεσίας και εγγραφής σε CD των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Τα μέλη της επιτροπής θα αποφασίσουν, τέλος, σχετικά με την έγκριση πίστωσης ύψους 274.000,00 ευρώ για την αντιμετώπιση της δαπάνης των εξόδων αποζημίωσης των δημοτικών συμβούλων για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και της δημαρχιακής επιτροπής έτους 2009.


Σχολιάστε εδώ