«Καίει» η παραμονή Βαλβέρδε τον Ολυμπιακό

Έτρεχε να προλάβει ο Ολυμπιακός την τελευταία στιγμή για να αγοράσει ποδοσφαιριστή, μετά την περιπέτεια της υγείας του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, αλλά δεν πρόλαβε και γι’ αυτόν τον λόγο κατέληξε στον δανεισμό του άγγλου επιθετικού Ματ Ντερμπισάιρ, από τον οποίο τόσο ο προπονητής του Ερνέστε Βαλβέρδε, όσο και οι συμπαίκτες του περιμένουν να αποτελέσει καλή εναλλακτική λύση ( και μέχρι εκεί…) για το υπόλοιπο του Πρωταθλήματος. Αυτό, όμως, που πραγματικά «καίει» τη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του Σωκράτη Κόκκαλη, δεν είναι η περίπτωση του επιθετικού, καθώς ο 22χρονος Άγγλος αποκτήθηκε δανεικός για αναπληρωματικός του Ντιόγο, αλλά ο ίδιος ο προπονητής. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού γνωρίζουν πολύ καλά το ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι περιζήτητος στην Ισπανία και έχει ήδη επαφές με ισπανικές ομάδες.
Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, είδαν το φως της δημοσιότητας συνομιλίες της Ατλέτικο Μαδρίτης με τον ισπανό προπονητή και αυτό έκανε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να κάθονται… σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει λάβει τη διαβεβαίωση του προπονητή της ομάδας ότι θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν, αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά και όσο δεν κλείνει οριστικά τόσο αυξάνονται οι ανησυχίες των ανθρώπων της ομάδας περί αποχώρησης του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα.

Μια δουλειά, η οποία φαίνεται εκ των αποτελεσμάτων, και γι’ αυτό οι υπεύθυνοι του συλλόγου θέλουν την παραμονή του Ισπανού και την επόμενη σεζόν τουλάχιστον, όπου θα υπάρξουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από τη δουλειά του Ισπανού σε συνδυασμό με τις απαραίτητες προσθήκες και τις μεταγραφές που θα γίνουν το καλοκαίρι. Για να γίνουν όμως, όλα αυτά και να υπάρξει ο σωστός σχεδιασμός, γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ότι θα πρέπει να κλείσει πρώτα το θέμα προπονητή και όσο αυτό δεν κλείνει τόσο δεν μπορούν να ξεκινήσουν τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.


Σχολιάστε εδώ