Κέρδισε νέο συμβόλαιο ο Κονσεϊσάο στο ντέρμπι

Ο Φερνάντο Σάντος, ωστόσο, εξακολουθεί να εκτιμά τον συμπατριώτη του. Εκείνος, άλλωστε, τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα και, όπως ήταν φυσιολογικό, προσπάθησε να στηρίξει τον έμπειρο παίκτη στις δύσκολες ώρες που περνούσε.
Με την απόδοσή του στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και ειδικά χάρη στο εκπληκτικό γκολ που πέτυχε, ο Κονσεϊσάο κατάφερε και άλλαξε τις προθέσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Όπως, άλλωστε, διεμήνυσαν και οι οπαδοί της ομάδας, ο «δικέφαλος» χρειάζεται έναν παίκτη όπως ο Πορτογάλος «που μπορεί με μια απρόβλεπτη ενέργειά του να κάνει τη διαφορά ανεξάρτητα από τον αντίπαλο».
Ουσιαστικά, ο Κονσεϊσάο είναι ο πρώτος παίκτης, για τον οποίο ανάβει «πράσινο φως» ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Θα ακολουθήσουν οι Μάρκος Αντόνιο και Βεϊρίνια, αρκεί οι ομάδες που έχουν τα δικαιώματα των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών να δεχθούν τις επεκτάσεις των δανεισμών τους. Διότι στη Θεσσαλονίκη δεν σκέφτονται την αγορά τους, καθώς για διάφορους λόγους οι δύο παίκτες δεν έδειξαν ότι αξίζουν τις υψηλές ρήτρες που μπήκαν το περασμένο καλοκαίρι, πριν ξεσπάσει η παγκόσμια οικονομική κρίση.


Σχολιάστε εδώ