ζιζάνιο

===Στην Ευρωβουλή στέλνει η Ντόρα τον στενό συνεργάτη της από την εποχή που ήταν δήμαρχος, αλλά και του μπαμπά της, Θ. Σκυλακάκη, αφού δεν τα κατάφερε να τον επιβάλει ως πρέσβη εκ προσωπικοτήτων στην πρεσβεία μας στην Ουάσινγκτον… Βλέπεις, βγήκε ο Ομπάμα και δεν υπάρχει πλέον η φίλη της η Κοντολίζα… ===Μ’ ένα «συγγνώμη» καθάρισε και από το πρωί της περασμένης Τετάρτης ξανάπιασε στασίδι στα πρωινάδικα ο Βουλγαράκης! Μέχρι που τον… ξεμπαρκάρισε ο Καραμανλής, τα κανάλια και τι δεν του έσερναν… Τώρα είναι ο εκλεκτός τους… Κι ύστερα ψάχνουν να βρουν γιατί τα ΜΜΕ βουλιάζουν στην απαξίωση… ===Γιώργο, είδα ότι η κρατική τηλεόραση ήταν στη διάθεσή σου προχθές. Επί μιάμιση ώρα πανελλαδικά κάλυψε όλη τη συνέντευξή σου. Δεν φαντάζομαι να έχεις παράπονο; ===«Δεν μασάω τα λόγια μου»: σήμα κατατεθέν του Αντώνη Σαμαρά. Και το έχει αποδείξει. Το επανέλαβε προχθές σε εκδήλωση για τον αθλητισμό! Ας μην το ξεχνούν «κάποιοι»… === Θα πρέπει ο Μαχαιρίδης, νομάρχης Δωδεκανήσου, να ξαναφήσει γένια, μια που η αναδάσωση με 40.000 δέντρα στην καμένη περιοχή της Ρόδου δεν έγινε. Έτσι είχε δεσμευθεί…=== Τρεις εφημερίδες, το «Βήμα», η «Ελευθεροτυπία» και το «Έθνος», είχαν την Παρασκευή τον ίδιο τίτλο για τη συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου; «Ρίχνει το γάντι για εκλογές»! Τι πρωτοτυπία… Τόσο πολύ στέρεψαν; ===Μια δεσποινίδα – παρουσιάστρια σε μικρό κανάλι, που κάνει την «πράσινη», ακούω ότι μεταλλάσσεται σε «γαλάζια» και θα είναι υποψήφια στο Υπόλοιπο… Όλα έχουν την τιμή τους… ===Ανεξάντλητος στα ανέκδοτα είναι ο φίλος μου ο Κώστας Τασσόπουλος, που εδρεύει στο Πεντάγωνο. Του ζήτησαν ΠΑΣΟΚοι, που είχαν πάει για σύσκεψη, να τους πει κάτι από την καινούργια συγκομιδή. Και άμ’ έπος, άμ’ έργον. Ακούστε τον: «Πρόωρες ευρωεκλογές» και το δεύτερο: «Αυτοδημιούργητος έλληνας πολιτικός»! Σκίζει ο Ηπειρώτης… ===Δεν χρειάζεται το ΝΑΤΟ και πρέπει να καταργηθεί, δήλωσε ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης. Καλά, τώρα το διαπίστωσε; Τα χρόνια που ήταν υπουργός στις κυβερνήσεις Καραμανλή γιατί δεν το έλεγε; Ή τότε χρειάζονταν πλάτες; ===Δώσαμε, δώσαμε κι εμείς τον οβολό μας στον ΜακΚέιν, για να νικήσει τον Ομπάμα, κάπου 500.000 ευρώ! Έτσι δεν είναι, Ντόρα, ή κάνω λάθος; Και τώρα τρέχουμε και παρακαλάμε για ένα ραντεβουδάκι… Και πληρώσαμε και χάσαμε…===Και μια περί Ντόρας ο λόγος, τ’ άκουσε για τα καλά στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας για την παντελή απουσία μας στο Νταβός.===Ε, όχι ρε παιδιά, να πεινάνε και οι Κρητικοί… Πείτε και κάτι πιο πειστικό…

– Με τους κάδους θα προλαβαίνει ν’ ασχολείται τώρα που ανέλαβε κι άλλα καθήκοντα, τα οργανωτικά, πέραν των βουλευτικών;

*
Χρήση χημικών από τα ΜΑΤ στο Λιμάνι:
Ψεκάστε, σκουπίστε… «τελειώσατε»!

*Γνωστός πολιτικός, με χρόνια στο κουρμπέτι, είπε για τη συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου: «Μετά τα κλάματα στο Λιμάνι ήταν μια συνέντευξη για κλάματα»!

*Φέρνει και τραπεζικές «καραμπόλες» η δικαστική έρευνα για τα «μαύρα ταμεία» της Siemens. Μαθαίνουμε ότι σημαίνον στέλεχος, που έφυγε από θυγατρική αμερικανικής τράπεζας στην Αθήνα, προαλείφεται για αντικαταστάτης της διευθύντριας του γραφείου της μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας στην Αθήνα. Ο σύζυγος της τελευταίας κατηγορείται για συναλλαγές με τα «μαύρα ταμεία», γι’ αυτό και δεσμεύθηκαν από τις δικαστικές αρχές οι λογαριασμοί του. Η ίδια δεν έχει κατηγορηθεί, απλώς κατέθεσε ως μάρτυρας στην έρευνα, αλλά καλού κακού φαίνεται ότι οι Γερμανοί επέλεξαν να την απομακρύνουν.


Σχολιάστε εδώ