Ζητάει και τα ρέστα ο ανιψιός του Μητσοτάκη

Ο Γ. Μητσοτάκης, που έκανε αγωγή και στο «Π» ζητώντας μας…1,6 εκατ. ευρώ επειδή αποκαλύψαμε το διακομματικό σκάνδαλο μέχρι που το σταμάτησε ο Γ. Λαμπρόπουλος και το έστειλε στον Εισαγγελέα, ζητά αρχικά 7 εκατ. ευρώ από το υπουργείο Άμυνας και… συνεχίζει!

Διεκδικεί από την ΕΛΒΟ 160 εκατ. ευρώ, επειδή με υπαιτιότητά της, όπως υποστηρίζει, δεν εκτελέστηκε η σύμβαση που είχε υπογράψει μαζί του!

Όπως είναι γνωστό -και από τα δημοσιεύματα της εφημερίδας μας- η σύμβαση δεν υλοποιήθηκε, γιατί απλούστατα το υλικό με το οποίο θα εφοδίαζε τα άρματα μάχης και τα βυτιοφόρα του Στρατού για να μην εκρήγνυνται, δεν ενδείκνυται, ενώ έχει χαρακτηριστεί και ακατάλληλο.

Να θυμίσουμε ότι η σύμβαση υπεγράφη επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου -ρουσφέτι στο Μητσοτακαίικο- και έπρεπε να φτάσουμε στην εποχή που έγινε υφυπουργός Άμυνας ο Γιάννης Λαμπρόπουλος, για να αποκαλυφθεί ότι το αποκαλούμενο αντιεκρηκτικό δεν ήταν καθόλου χρήσιμο στον Στρατό μας! Και τώρα ο κ. Γ. Μητσοτάκης ζητάει και τα… ρέστα! Βλέπεις, δεν είναι μικρό πράγμα να σου παίρνουν την μπουκιά απ’ το στόμα.


Σχολιάστε εδώ