Επεισόδιο Μπάγεβιτς- Κανελλόπουλου στην ΑΕΚ

Οι δύο άνδρες ανέβασαν επικίνδυνα τους τόνους μιλώντας στο τηλέφωνο και την επομένη του επεισοδίου ο κ. Κανελλόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του α’ αντιπροέδρου με σαφείς αιχμές για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και, ακολουθώντας στον δρόμο της εξόδου, τον τέως πρόεδρο, Γιώργο Κιντή, ο οποίος επίσης άφησε σαφείς αιχμές για τον σερβοέλληνα τεχνικό.
Το επεισόδιο πάντως, ανάμεσα σε Μπάγεβιτς και Κανελλόπουλο, κατά τους αυτήκοους μάρτυρες, ήταν από τα πιο σφοδρά που σημειώθηκαν τον τελευταίο καιρό στην πολύπαθη ΑΕΚ και στην ουσία αυτό που αποτέλεσε την αφορμή για ν’ ανοίξει η πόρτα της εξόδου για τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο, αντίστοιχα.
Οι μάρτυρες του επεισοδίου αναφέρουν ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν έξαλλος με τον Τάκη Κανελλόπουλο, ο οποίος τον κάλεσε πρώτος στο τηλέφωνο για να του κάνει παρατήρηση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, για ένα θέμα που αφορούσε στη συμπεριφορά του προπονητή.
Ας σημειωθεί πως το επεισόδιο αυτό ήταν συνέχεια άλλου επεισοδίου που είχε λάβει χώρα ανάμεσα στους μετόχους και τον τεχνικό διευθυντή Στέλιο Μανωλά.


Σχολιάστε εδώ