Βιομηχανία διώξεων κατά του δημάρχου Καλυβίων που μάχεται να κρατήσει ελεύθερες τις ακτές

«Για τον λόγο αυτό η εν λόγω εταιρεία και ο νόμιμος εκπρόσωπός της έχουν στήσει “βιομηχανία” διώξεων σε βάρος μας και με σωρεία εξωδίκων που συνέχεια αποστέλλουν προς τον δήμο μας, με αλλεπάλληλες προσχηματικές μηνύσεις που ασκούν σε βάρος μου ως δημάρχου και της δημοτικής αρχής, με γραπτά αιτήματα που κοινοποιούν συνεχώς στον δήμο και με συνεχείς αναφορές σε διάφορες υπηρεσίες, επιχειρούν προφανώς να μας ελέγξουν και να μας τρομοκρατήσουν.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι μέχρι σήμερα εκκρεμούν σε βάρος μου πάνω από 15 μηνύσεις της εν λόγω εταιρείας, καθώς και δύο αγωγές της με τις οποίες μου ζητά συνολικά το ποσό των 6,5 εκατ. ευρώ.
Εξάλλου, είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι σήμερα, συνεπεία αναφορών της ως άνω εταιρείας ο δήμος μας έχει ελεγχθεί από το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, από την Υπηρεσία Οικονομικών Επιθεωρητών του υπουργείου Οικονομικών, από την Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Περιβάλλοντος, πρόσφατα δε υπέβαλε “κατεπείγουσα” αίτηση-αναφορά προς τον γενικό γραμματέα Περιφέρειας Αττικής, με την οποία εξαπολύει κατά την προσφιλέστατη πλέον συνήθειά της προσχηματικές κατηγορίες σε βάρος του νομικού προσώπου του Δήμου μας και εμού προσωπικά.
Ο έκτακτος κατασταλτικός διαχειριστικός έλεγχος που πρόσφατα διατάχθηκε σε βάρος μας γίνεται στο πλαίσιο των διώξεων που με κάθε τρόπο ενεργεί εναντίον μας η εταιρεία “ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ” προκειμένου να μπορέσει να κλείσει τις ελεύθερες ακτές.
Εμείς ως δήμος θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας προκειμένου να παραμείνουν οι παραλίες ελεύθερες και να έχουν πρόσβαση σ’ αυτές όλοι οι πολίτες.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση, γιατί πιστεύουμε ότι η εφημερίδα σας, με το ήθος που τη διακρίνει, οφείλει να τάσσεται υπέρ των ελεύθερων ακτών και κυρίως να συμπαρίσταται σ’ αυτούς που σήμερα βάλλονται και διώκονται από τα οργανωμένα συμφέροντα, που επιβουλεύονται τους δημόσιους χώρους της πατρίδας μας».
Σ’ αυτόν τον αγώνα ο δήμαρχος και όλη η δημοτική αρχή έχουν την πλήρη συμπαράστασή μας. Το «ΠΑΡΟΝ» είναι δίπλα τους.


Σχολιάστε εδώ