Άψογα όλα στην Πλατεία Ντάβαρη του Παλαιού Φαλήρου…

«Κύριε Διευθυντά,
• Το συγκεκριμένο σχόλιο αποτελεί αναδημοσίευση ανωνύμου σχολίου που αναρτήθηκε στο press-blog.blogspot.com στις 30 Ιανουαρίου 2009.
• Σας αποστέλλω σχετικά έγγραφα του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιού Φαλήρου και της Τροχαίας Καλλιθέας, τα οποία βεβαιώνουν ότι ουδέποτε υπήρξε τροχαίο ατύχημα στο σημείο.
• Εάν είχε συμβεί τέτοιο περιστατικό, σίγουρα θα το γνώριζα και προφανώς θα είχα λάβει τα απαραίτητα μέτρα, καθόσον δεν είμαι ανάλγητος ”να χύνεται αίμα και εγώ να αδιαφορώ”, όπως προσπαθεί να με παρουσιάσει ο συντάκτης».
Όπως βεβαιώνει ο κύριος δήμαρχος, το σχόλιο είχε αναρτηθεί σε blog και απ’ ό,τι γνωρίζουμε δεν υπήρξε η αντίδραση που εκδήλωσε σήμερα προς την εφημερίδα μας ο κ. Χατζιδάκης, επομένως το σχόλιο δεν είναι αποκύημα της φαντασίας μας.
Δεχόμαστε πάντως τις διαβεβαιώσεις του και θα του συνιστούσαμε να μην καταφεύγει σε απειλές. Όλα στην πλατεία Ντάβαρη λειτουργούν σωστά, κύριε δήμαρχε; Δεν γίνονται παράνομα παρκαρίσματα πάνω στο πεζοδρόμιο, κύριε διοικητά του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιού Φαλήρου κι εσείς κύριε διοικητά του Τμήματος Τροχαίας Καλλιθέας;


Σχολιάστε εδώ