1.900.000 ευρώ για καύσιμα και ανταλλακτικά στον Δήμο Αθηναίων

Την επανέγκριση της πίστωσης ύψους 1.888.154 ευρώ προκειμένου να γίνει δυνατή η ενταλματοποίηση για την πληρωμή των τιμολογίων καυσίμων, ανταλλακτικών και αναλώσιμων υλικών πάσης φύσεως, που εκδόθηκαν προ της 31-12-08 αποφασίζει την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου στη συνεδρίασή της η Δημαρχιακή Επιτροπή. Τα μέλη της Επιτροπής θα κληθούν να αποφασίσουν αν ο δήμος θα συμμετάσχει με το ποσό των 50.000 ευρώ στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Συλλογικού Συστήματος Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών – ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

Στην ίδια συνεδρίαση θα συζητηθούν και θέματα της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού του δήμου, που αφορούν την επιβολή ή μη της πειθαρχικής ποινής της απόλυσης στους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Καθαριότητας Αλοΐσιο Κάπελα και Αθανάσιο Μαυρογιάννη.

Η Δημαρχιακή Επιτροπή θα εγκρίνει και τυπικά τον πρώτο πίνακα απαλλαγής πληρωμής δημοτικών τελών για το έτος 2009 των επιχειρήσεων, των καταστημάτων και των οικιών οι οποίες υπέστησαν καταστροφές κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του Δεκεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας.

Για ιατρικά μηχανήματα που θα διατεθούν στα Δημοτικά Ιατρεία θα δαπανηθούν 86.632 ευρώ, ενώ τα μέλη της Επιτροπής θα λάβουν απόφαση σχετικά με την οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος ΚΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ & ΣΙΑ (Λ. Συγγρού 25), ΣΙΟΡΟΒΙΓΚΑΣ Β. – ΑΦΟΙ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΟΕ (οδό Εμ. Μπενάκη 87) και ΔΑΦΝΗΣ ΕΠΕ (Λ. Υμηττού 128).


Σχολιάστε εδώ