Στον… πάγκο ο Κόκε

Ενός κακού μύρια έπονται για τον Άρη. Ο αποκλεισμός των «κίτρινων» από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όπως, άλλωστε, αντιλήφθηκαν όλοι την περασμένη Κυριακή, στο ντέρμπι Πρωταθλήματος των δύο ομάδων, ο Λάμπρος Σκόρδας έχει απολέσει μεγάλο μέρος της αποδοχής του στους οπαδούς του Άρη και καλείται πλέον να δείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί μια κρίση. Διότι για τον Άρη, ο αποκλεισμός σηματοδοτεί την είσοδό του σε μια περίοδο έντασης, με αύξηση των αντιπολιτευτικών σχολίων και με σκληρή κριτική για τη διοίκηση της ΠΑΕ, καθώς εκεί αποδίδει ο κόσμος τις ευθύνες για την πορεία έως τώρα.

Ο πρώτος που θα πληρώσει το μάρμαρο θα είναι ο Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός απογοήτευσε τους πάντες για πολλοστή φορά από την αρχή της σεζόν και το τεχνικό δίδυμο των Μαζίνιο, Ντονάτο προσανατολίζεται στην έξοδο του αρχηγού από το βασικό σχήμα.

Με την απόκτηση του Κάμπορα και του Λαμπριάκου, άλλωστε, οι δύο Βραζιλιάνοι έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν εκτός ομάδας τον Κόκε με την ελπίδα να τον συνεφέρουν τόσο αγωνιστικά, όσο και… εξωαγωνιστικά, διότι το τελευταίο διάστημα ακούγονται πολλά στη Θεσσαλονίκη για νυχτοπερπατήματα του παίκτη, ο οποίος αποτελεί το χαϊδεμένο παιδί της διοίκησης και των οργανωμένων οπαδών.

Εκτός από τον Κόκε, οι Μαζίνιο, Ντονάτι σκέφτονται να αφήσουν έξω και τον Νάτσο Γκαρσία. Ο Βολιβιανός τα πήγε εξαιρετικά στα απανωτά ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κυρίως, στον ανασταλτικό τομέα.

Αλλά το πρόβλημα στην περίπτωσή του είναι ότι οι άλλοι μέσοι μπορεί να μη διαθέτουν τις δικές του δυνατότητες ανασταλτικά, όμως, υπερτερούν οργανωτικά και επιθετικά.

Γι’ αυτό και οι «κίτρινοι» έκαναν το τελευταίο διήμερο την ύστατη προσπάθεια για να αποκτήσουν έναν κεντρικό μέσο από τη στιγμή που ναυάγησε η περίπτωση του Ντιάθ από την Μπόκα Τζούνιορς.


Σχολιάστε εδώ