Στα όρθια πήρε μερικά… εκατομμύρια!

Την ίδια ώρα διέδιδαν, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι ο Ψωμιάδης για να προλάβει μέσα σε δύο ημέρες να δει τους Μαρκογιαννάκη, Νάκο, Πετραλιά, Λέγκα, Αβραμόπουλο, Παυλόπουλο, Σουφλιά, Σαμαρά, Μπαλτά, Ζώη, Βερναρδάκη, Σπηλιωτόπουλο, Κορομάντζο και Χατζηδάκη, πήρε μαζί του και το… παπάκι του, γεγονός που δεν επιβεβαιώθηκε. Βέβαια, αν υπολογίσεις τους χρόνους των συναντήσεών του, βγάλε φαγητό, ύπνο (εννοείται των υπουργών), καφέ και χαιρετούρες, δεν πρόλαβε να μιλήσει πάνω από… 20 λεπτά με τον κάθε αξιωματούχο, και μάλλον ένα… παπάκι μόνιμα σταθμευμένο στην Αθήνα το χρειάζεται, αφού είναι η πολλοστή φορά που χτυπά πόρτες για λεφτά.

Αυτοί που δεν είδαν τον Ψωμιάδη, και κοινώς… γλίτωσαν, είναι οι κύριοι Παπαθανασίου, Μεϊμαράκης, Χατζηγάκης, Μαρκόπουλος, Παπαληγούρας και Δένδιας, καθώς και η κ. Μπακογιάννη, οι οποίοι «είχαν σοβαρότερες ασχολίες από τη συμμετοχή τους στα προεκλογικά του παιχνίδια εν όψει δημοτικών εκλογών».

ΥΓ.: Το… ποντιακό είναι ότι ο Ψωμιάδης ζήτησε από τον Σαμαρά να επιδοτήσει ως αρμόδιος (!) τη δημιουργία γυμναστηρίου για την καλή φυσική κατάσταση των υπαλλήλων! Ο υπουργός, αμήχανος, είπε τελικά ότι δεν έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι της Νομαρχίας, αφού τους… τρέχει αυτός!


Σχολιάστε εδώ