Πόσο αίμα πρέπει να χυθεί για να κάνετε κάτι κύριε δήμαρχε του Παλαιού Φαλήρου;

Όπως μας καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, η κατάσταση στην πλατεία Ντάβαρη στο Παλαιό Φάληρο, έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα καταλαμβάνουν καθημερινά ολόκληρο το πεζοδρόμιο.

Πριν από λίγες ημέρες μια γιαγιά κι ένα πεντάχρονο κοριτσάκι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας ακριβώς ενός παράνομα σταθμευμένου οχήματος που καταλάμβανε το πεζοδρόμιο. Αναγκάστηκαν λοιπόν να κατεβούν στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο.

Ο έλεγχος της παράνομης στάθμευσης, θυμίζουν οι κάτοικοι στον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, είναι αρμοδιότητα της Δημοτικής Αστυνομίας, που οφείλει επίσης να διασφαλίζει την ελεύθερη κίνηση των πεζών στα πεζοδρόμια.

Σημειωτέον ότι στη συγκεκριμένη πλατεία υπάρχει σήμα κυκλικής πορείας. Αυτό όμως παραβιάζεται κατ’ εξακολούθηση απ’ όλους τους οδηγούς που εισέρχονται στην πλατεία Ντάβαρη από τη λεωφόρο Αμφιθέας και στρίβουν αριστερά (!) πάνω στην πλατεία (!) και αντίθετα (!) από την κίνηση των υπολοίπων αυτοκινήτων για να μπουν στην οδό Αγίας Τριάδας, προκαλώντας με την παράνομη και επικίνδυνη πορεία τους ένα αλαλούμ αλλά και ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα όχι μόνο πάνω στην πλατεία αλλά και στους γύρω δρόμους.


Σχολιάστε εδώ