Οι «φίλοι» μας, οι Γερμανοί….

Αγαπητέ Μάκη,

Οι Γερμανοί μας κρίνουν σκληρά και μας κατακρίνουν λέγοντας ότι είμαστε σπάταλοι και ακατάλληλοι να διαχειριστούμε την οικονομία μας και ότι κυριολεκτικά «κολυμπάμε στη λάσπη των ελλειμμάτων»!.. Έχουν δίκιο!

Είναι αυτοί οι Γερμανοί που δεν πλήρωσαν τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές που προξένησαν στην πατρίδα μας κατά τον πόλεμο.

Είναι αυτοί οι Γερμανοί που χρηματοδοτήθηκαν αδρά από τους Αμερικανούς μετά τον πόλεμο και όχι εμείς.

Είναι αυτοί οι Γερμανοί που μας έκαναν μετανάστες για να φτιάξουμε την πατρίδα τους, χρησιμοποιώντας την αμερικάνική χρηματοδότηση, ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο.

Είναι αυτοί οι Γερμανοί που δανείζονται φτηνά και μας δανείζουν ακριβά.

Είναι αυτοί οι Γερμανοί που πρωτοστάτησαν στην αποβιομηχάνιση της Ελλάδας.

Είναι αυτοί οι Γερμανοί που απορροφούν την ικμάδα του παραγόμενου έργου μας, μέσω των όπλων που κατά προτεραιότητα μας πουλάνε.

Είναι αυτοί οι Γερμανοί που πουλάνε τα ίδια και απαράλλαχτα όπλα στους Τούρκους γελώντας πονηρά για την αντιπαράθεση των δύο λαών.

Είναι αυτοί οι Γερμανοί που άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου στα Βαλκάνια πρωτοστατώντας στον κατακερματισμό τους και τη συνεπαγόμενη τραγωδία.

Είναι αυτοί οι Γερμανοί που ενώ άριστα (επαναλαμβάνω άριστα) γνωρίζουν ότι απειλείται η εθνική και ιστορική υπόσταση της χώρας μας, όχι μόνον δεν σπεύδουν να μας συμπαρασταθούν αλλά απεργάζονται τα φαύλα. Είναι αυτοί οι Γερμανοί που χρησιμοποιούν την πατρίδα μας για να ξεκουραστούν και να αναγεννηθούν το καλοκαίρι.

Είναι αυτοί οι Γερμανοί που όταν επιστρέψουν στην πατρίδα τους μετά τις ωραίες διακοπές τους, μας οικτίρουν και μας κακολογούν.

Είμαστε εμείς οι Έλληνες που τους συγχωρούμε τους, αγαπάμε και τους θαυμάζουμε…

ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ


Σχολιάστε εδώ