Νέα συμβόλαια σε… τρεις!

Οι πρώτες συζητήσεις με τον Στέλιο Μαλεζά έχουν ήδη γίνει από τον Ζήση Βρύζα, αλλά μετά την εξαιρετική παρουσία του νεαρού αμυντικού στα δύο ντέρμπι με τον Άρη, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα τον καλέσει μέσα στην εβδομάδα να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του με αύξηση των αποδοχών του. Ο Μαλεζάς, άλλωστε, προορίζεται για βασικός την επόμενη σεζόν ό,τι και αν γίνει με τους Μάρκος Αντόνιο και Πάμπλο Κοντρέρας. Για τον πρώτο, ο Σάντος εισηγήθηκε ήδη την επέκταση του δανεισμού του, αλλά ο Χιλιανός ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες. Κάτι η πίεση της γυναίκας του, κάτι το ενδιαφέρον Ιταλών, Ισπανών και… Παναθηναϊκού τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια εκτός Τούμπας.

Εκτός από τον Μαλεζά, όμως, νέα συμβόλαια θα κληθούν να υπογράψουν άλλοι δύο Έλληνες παίκτες του «δικέφαλου». Ο ένας είναι ο νεαρός Αθανασιάδης. Ο μικρός υπέγραψε την περασμένη άνοιξη, αλλά επειδή κερδίζει ολοένα και περισσότερους πόντους στην εκτίμηση Σάντος και οπαδών, ο Βρύζας θέλει να του δώσει έξτρα κίνητρο και παράλληλα να τον δέσει ώστε να αποτρέψει περιπέτειες στο μέλλον.

Ο τρίτος παίκτης που θα επεκτείνει το συμβόλαιό του είναι ο Μίροσλαβ Σνάουτσερ. Τόσο ο Σάντος, όσο και οι παράγοντες του ΠΑΟΚ έχουν εντυπωσιαστεί από τον επαγγελματισμό του Πολωνού και θέλουν να κρατήσουν στην Τούμπα και ως… δέλεαρ για τον Μίχαελ Ζεβλάκοφ, ο οποίος αποτελεί πρωταρχικό στόχο στην περίπτωση αποχώρησης του Κοντρέρας.


Σχολιάστε εδώ