ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΕΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Δεν αποκλείεται οι οπαδοί της να υπερβούν τους 50.000 σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο για να στηρίξουν την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, η οποία με τον ερχομό του βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, με το ίδιο υλικό και τους παίκτες που είχε στην αρχή της περιόδου και δεν απέδιδε το ίδιο καλό ποδόσφαιρο.

Στα διοικητικά όμως, η «Ένωση» ακολουθεί την ακριβώς αντίστροφη πορεία. Μετά τον πρόεδρο Γιώργο Κιντή, έχει παραιτηθεί και ο α΄ αντιπρόεδρος και εκ των μεγαλομετόχων Τάκης Κανελλόπουλος, ο οποίος επίσης διαφώνησε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ως προς τους χειρισμούς που πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα στην ομάδα, όπως συνέβη και με τον κ. Κιντή και υπέβαλε και αυτός την παραίτησή του με την ΑΕΚ να μένει χωρίς πρόεδρο και α΄ αντιπρόεδρο.

Τα νήματα κινεί προς το παρόν ο διευθύνων σύμβουλος Νίκος Θανόπουλος, ο οποίος φέρεται να είναι και ο επικρατέστερος για να αναλάβει τη θέση του προέδρου, ειδικά έως το καλοκαίρι, που αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, οι οποίες θα εξαρτηθούν από το αν θα κινηθεί τελικά, για να αγοράσει την ομάδα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο νέος πρόεδρος, όπως είπαμε, είναι πολύ πιθανό να είναι ο διευθύνων σύμβουλος Νίκος Θανόπουλος, ο οποίος έτσι και αλλιώς έχει δικαίωμα υπογραφής για τα τρέχοντα θέματα, μιας και πέραν αυτού δεν υπάρχουν και πολλές ακόμη λύσεις για την προεδρία μέχρι το καλοκαίρι. Από την πλευρά της σημερινής ηγετικής ομάδας της ΑΕΚ έγινε πρόταση για να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ μέχρι και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και επικεφαλής της «Original» Δημήτρης Χατζηχρήστος, ο οποίος θα μπορούσε να λειτουργήσει ενωτικά σε πολλά θέματα, αλλά αρνήθηκε να αναλάβει.

Το κρίσιμο σημείο πλέον στην ΑΕΚ δεν είναι το αγωνιστικό, στο οποίο η παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς και των συνεργατών του εγγυώνται για το αξιόμαχο της ομάδας και τα αποτελέσματα φαίνονται εντός του αγωνιστικού χώρου. Το κρίσιμο πλέον στον «δικέφαλο είναι το διοικητικό κομμάτι και κυρίως το οικονομικό μέρος, καθώς η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι μια εταιρεία με χρέη, όπως οι ίδιοι οι μέτοχοι έχουν παραδεχθεί μια εταιρεία, η οποία έχει αδυναμία να καλύψει τις ανάγκες της και να βγάλει τη χρονιά, κάτι που σημαίνει ότι θα προχωρήσει σε νέο δανεισμό, για τον οποίο επίσης σας έχουμε γράψει εδώ και καιρό.

Οι όποιες εξελίξεις στον διοικητικό τομέα πρόκειται να δρομολογηθούν εντός των ημερών με την άφιξη του μεγαλομετόχου, Νίκου Νοτιά, από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου είναι η έδρα των επιχειρήσεών του. Αναμένεται να κλείσουν τα μέτωπα του νέου προέδρου, της σύναψης δανείου και των υποχρεώσεων που έχει η ομάδα μέχρι και το τέλος της σεζόν, προκειμένου να αφεθούν απερίσπαστοι Μπάγεβιτς και παίκτες για να διεκδικήσουν τους στόχους που έχουν τεθεί και οι οποίοι είναι η δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα και η κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο κόσμος από την πλευρά του δείχνει να στηρίζει απόλυτα το προπονητικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές, κάτι που αναμένεται να δείξει και σήμερα το βράδυ στο μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.


Σχολιάστε εδώ