Βράβευση του MAD στα International Television Programming & Promotion Awards 2009

Το Mad TV διακρίθηκε στα International Television Programming & Promotion Awards 2009 των New York Festivals, κερδίζοντας το Silver Award Medal στην κατηγορία Variety Special, για την εκπομπή Mad Live in Athens by Vodafone CU – Good Charlotte.

H εκπομπή Mad Live in Athens by Vodafone CU: Good Charlotte είναι ένα rockumentary για την 48ωρη διαμονή του αμερικανικού group Good Charlotte στην Αθήνα, με αφορμή το live που έδωσε με φόντο την Ακρόπολη. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα που περιλαμβάνει: συναυλία σε ειδική τοποθεσία με φόντο την Ακρόπολη ξένων καλλιτεχνών/συγκροτημάτων που το Mad φέρνει στην Ελλάδα αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό αυτό, footage από την επίσκεψη και την περιήγηση του συγκροτήματος στην Αθήνα, backstage της συναυλίας, αποκλειστική συνέντευξη του συγκροτήματος κ.ά. Ανάμεσα στα τηλεοπτικά κανάλια τα οποία συναγωνίστηκε το Mad TV ήταν τα CNN, CBC, ESPN, The History Channel και άλλα μεγάλα διεθνή κανάλια. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το Silver Award Medal στην ίδια κατηγορία είχε απονεμηθεί πέρυσι στην εκπομπή του CNN με τίτλο Larry King Live 50yrs Of Pop Culture, η οποία ήταν αφιερωμένη στα 50 χρόνια καριέρας του Larry King.

Το Mad TV είναι το μοναδικό ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι το οποίο έχει βραβευτεί στα International Television Programming & Promotion Awards των New York Festivals με Silver Αward Medal, αλλά και με Shortlist Award το 2006 για την εκπομπή Mad X-Rays στην κατηγορία Biography/ Profiles. Η New York Festivals (NYF), που κλείνει φέτος τα 51 χρόνια λειτουργίας, είναι μια εταιρεία που ανήκει στον Όμιλο Διεθνών Βραβείων (IAG) ο οποίος αναγνωρίζει τις καλύτερες παραγωγές στον τομέα της διαφήμισης και του programming. Ο IAG και οι διαφημιστικές εταιρείες (AME, Globals και Midas) επιβραβεύουν τις καλύτερες δουλειές που αφορούν στη διαφήμιση και στο μάρκετινγκ στον τομέα των παγκόσμιων επικοινωνιών μέσα από οκτώ ετήσιους διαγωνισμούς, ένας εκ των οποίων είναι και ο New York Festivals – International Television Broadcasting Awards (Διεθνή Τηλεοπτικά Βραβεία). Η New York Festivals διατηρεί ένα διεθνές δίκτυο αντιπροσώπων, οι οποίοι φροντίζουν για την ενημέρωση /προώθηση των συγκεκριμένων διαγωνισμών σε πάνω από 65 χώρες. Μη χάσετε την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου στις 13:30 στο Mad TV την εκπομπή που βραβεύτηκε με Silver Award Medal: το Mad Live in Athens by Vodafone CU – Good Charlotte.


Σχολιάστε εδώ