Αβέβαιη η επιστροφή Τσίλντρες στο λιμάνι

Με τον Τζανίρο Πάργκο παρατάχθηκε προχθές στο Μιλάνο, ο Ολυμπιακός. Ο αμερικανός γκαρντ έδειξε ξεκάθαρα την προτίμησή του στους «ερυθρολεύκους» τη δεδομένη χρονική περίοδο, αν και στο παρελθόν απέρριψε τις προτάσεις του Παναγιώτη Αγγελόπουλου. Επίσης, ο Πάργκο δεν ήρθε για να παίξει έως το τέλος της σεζόν στον Ολυμπιακό και μετά να κουνήσει μαντίλι. Οι πληροφορίες τον θέλουν να αποτελεί τη βάση της ομάδας και για την επόμενη σεζόν.

Πολλά, βέβαια, θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις με τον Τζος Τσίλντρες. Η κορυφαία μεταγραφή του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι, εξέφρασε την επιθυμία να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά. Αλλά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά δεδομένα, σε συνδυασμό με την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στο NBA, καθιστούν αβέβαιο το μέλλον του στην Ελλάδα.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, θα περιμένουν την αποθεραπεία του πριν προχωρήσουν στη λήψη αποφάσεων. Αν επιστρέψει ο Τσίλντρες πριν από το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας και τα πλέι οφ του ελληνικού Πρωταθλήματος, ενδεχομένως να τον προσθέσουν στο ρόστερ και να κρατήσουν τον Λιν Γκριρ μόνο για την Ευρώπη. Σε διαφορετική περίπτωση, ο τελευταίος θα παραμείνει και στις δύο διοργανώσεις με παρτενέρ τον Πάργκο, ο οποίος έλαβε τις διαβεβαιώσεις ότι «δεν πρόκειται να μείνεις έξω από κάποια διοργάνωση εάν επιστρέψει ο Τσίλντρες».


Σχολιάστε εδώ