XΡΗΜΑτιστήριο

Πολύ ωραίο ρεπορτάζ, αλλά στου κουφού την πόρτα… Και τώρα, έπειτα από τόσο καιρό και τόσα που έγιναν εις βάρος του έλληνα επενδυτή, αυτό μόνο σαν αφορμή για περαιτέρω απογοήτευση για τη Δικαιοσύνη μπορεί να λειτουργήσει. Και τόσο καιρό, από το 1999 μέχρι σήμερα, γιατί δεν αναδείχθηκε το θέμα; Ρωτώ εγώ και πάρα πολλοί άλλοι μαζί με μένα. Γι’ αυτόν τον λόγο έχετε απαξιωθεί και οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί και οι «θεσμοί» και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί έκαστος και η Εκκλησία και τα πάντα, γιατί δεν υπάρχει Δικαιοσύνη.

Αν έχουμε τόλμη λοιπόν ας βρεθούν έστω τώρα και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι τα πήραν στο χρηματιστήριο, να αναψηλαφηθούν υποθέσεις καραμπινάτες που δόθηκαν στους χρηματιστές έχοντας το μαχαίρι και το καρπούζι και τώρα έρχεστε να μας… εκνευρίσετε λες και τότε δεν τα ξέρατε. Πού ήσασταν και εσείς με μια κάμερα να πάτε σε ένα δικαστήριο και να καταγράψετε τις απίστευτες «δίκαιες» αποφάσεις των δικαστών που συνεργάζονταν με τους χρηματιστές, θεωρώντας αξιόπιστους μάρτυρες τους δεύτερους με ίδιον συμφέρον ή μήπως ήταν νόμιμη η τοκογλυφία; Και τόσα άλλα; Άστε μας, ρε παιδιά, στην ησυχία μας, μας φτιάξατε πάλι κάνοντάς μας να σκεφτούμε ότι δεν υπάρχει τίποτα σε αυτήν τη χώρα. Όλα λειτουργούν υπέρ των ισχυρών, εναντίον των μετόχων – καταναλωτών – επενδυτών. Καλημέρα σας.

Αγανάκτηση! Δεν ξέρουμε πια ποιος είναι ποιος και ψάχνουμε συνέχεια να βρούμε τι γίνεται από πίσω. Τουλάχιστον οι σκεπτόμενοι.

ΥΓ.: Εννοείται, φοβάμαι να αφήσω πραγματικό όνομα.

Ανώνυμος


Σχολιάστε εδώ