Ψάχνονται στον Άρη με τον Κλαρκ!

Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημά του και την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του με τον Άρη, ο Κίκι Κλαρκ παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Ο αμερικανός πλέι μέικερ αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται με συνέπεια να έχει επηρεαστεί άμεσα η απόδοση των «κίτρινων». Μέσα σε διάστημα είκοσι ημερών, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετράει δύο ήττες στην Ευρώπη και ισάριθμες στο Πρωτάθλημα. Αποτελέσματα, τα οποία κόστισαν ακριβά στον Άρη, καθώς συνετέλεσαν στον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του και την ελεύθερη πτώση του στον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος.

Φυσικά, για την εικόνα των «κίτρινων» δεν ευθύνεται μόνον ο Κλαρκ. Και άλλοι παίκτες παρουσιάζονται κατώτεροι των δυνατοτήτων τους, όπως οι Σέκουλιτς και Μάρσαλ, ο οποίος «ξύπνησε» μόνο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αλλά όπως και να γίνει, ο Κλαρκ αποτελεί «βαρόμετρο» για τον Άρη όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες με τον βασικό τους πλέι μέικερ. Ειδικά σε εκείνες που ο άσος τους συνδυάζει την οργάνωση και το σκοράρισμα.

Τις προάλλες γράψαμε ότι ο Μαντσόν συζήτησε με τον Κλαρκ. Όμως οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη ανέφεραν ότι η νέα τραγική εμφάνιση του Αμερικανού προκάλεσε και την έκρηξη των παραγόντων, καθώς πρόκειται για τον πλέον ακριβοπληρωμένο αθλητή της ομάδας. Έτσι, αναμένεται συνάντηση του Κλαρκ και με στελέχη της διοίκησης, που σκοπεύουν να του τρίξουν τα δόντια και να τον προειδοποιήσουν για ενδεχόμενες περικοπές αποδοχών επειδή δεν επιτεύχθηκαν οι στόχοι.

Τον δρόμο της εξόδου από το Αλεξάνδρειο αναμένεται να πάρει πρώτος ο Σέκουλιτς. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται ήδη σε επαφές με φόργουορντ-σέντερ για τη θέση του Σέρβου, ο οποίος έχει απογοητεύσει τους πάντες στη Θεσσαλονίκη. Οι εξελίξεις, μάλιστα, αναμένονται άμεσα. Εκτός και αν… ξυπνήσει ο Σέκουλιτς, όπως και ο Μάρσαλ.


Σχολιάστε εδώ