Φεύγουν 100 – 150 εργαζόμενοι από τον Alpha!

Να απαλλαγούν από 100 – 150 εργαζόμενους θέλουν τα νέα αφεντικά του Alpha και γι’ αυτό ετοιμάζονται να θέσουν σε εφαρμογή σχέδιο εθελουσίας εξόδου.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π», τα κίνητρα που θα δοθούν είναι γενναιόδωρα και ισχυρά, για να είναι ελκυστικά στους εργαζόμενους και να επιτευχθεί ο στόχος των ιδιοκτητών.
Το θέμα το χειρίζονται δικηγόροι και εργατολόγοι, οι οποίοι εξετάζουν ολόκληρο το εργασιακό καθεστώς που διέπει τις σχέσεις του προσωπικού με τον σταθμό, καθώς και τις συμβάσεις που υπάρχουν, με εντολή του ουσιαστικού διευθυντή του Alpha, του Αμερικανού Ρικ Σπίνερ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Κοντομηνάς, που έχει λόγο στο κανάλι, έχει θέσει «βέτο» να μην… πειράζουν 5 δημοσιογράφους ή παρουσιαστές, δηλαδή τον Λαζόπουλο, τον Μάνεση, τον Αυτιά, τη Μενεγάκη και τη Χατζηδημητρίου.
Στο μεταξύ στον σταθμό έχουν δημιουργηθεί δύο «μπλοκ» που διεκδικούν να έχουν τον πρώτο λόγο.
Το ένα έχει προσεγγίσει τον Ματίας, που είναι έμπιστος των Γερμανών, και το άλλο τον Μωραΐτη, που είναι διευθυντής Τηλεόρασης σ’ αυτό το μεταβατικό στάδιο. Η μια πλευρά θέλει να δημιουργήσει νέα ηγετική ομάδα υπό τον Βασίλη Παπαδρόσο (διευθυντή Ενημέρωσης), ο οποίος προωθεί σε επίκαιρα πόστα δικούς του ανθρώπους από τον ΑΝΤ1, ενώ η άλλη έχει συσπειρωθεί γύρω από τον Μωραΐτη και προσπαθεί να τον καθιερώσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες μέρες εθεάθησαν σε γνωστό… μπουζουκομάγαζο ο Ματίας με τον Μωραΐτη, με δική του παρέα ο καθένας.


Σχολιάστε εδώ