ΤΟΝ «ΕΔΙΩΞΕ» Ο ΝΤΟΥΣΚΟ…

Η παραίτησή του και η ανάληψη της προεδρίας όπως όλα δείχνουν από τον Νίκο Θανόπουλο εκτόνωσε την κατάσταση η οποία μετά το τελευταίο επεισόδιο του τεχνικού διευθυντή της «Ένωσης» Στέλιου Μανωλά –τον οποίο ο Ντούσκο κάλυψε πλήρως– με τον αντιπρόεδρο Τάκη Κανελλόπουλο, έφερε τον προπονητή της «Ένωσης», αλλά και τους συνεργάτες του, στα όριά τους. Η παραίτηση Κιντή εκτόνωσε την κατάσταση και σε αυτή την παραίτηση έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που πλέον είναι αναβαθμισμένος. Ο Ντούσκο έλαβε όλες τις διαβεβαιώσεις ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν να εργάζονται απρόσκοπτα μέχρι το καλοκαίρι, όταν και αναμένεται η έλευση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ουσιαστικά ο Μπάγεβιτς δεν ήθελε στην ΑΕΚ ηγέτη χωρίς προοπτική και γιʼ αυτό επελέγη η παραίτηση του πρόεδρου Γιώργου Κιντή.

Η σχέση Κιντή – Μπάγεβιτς δεν ήταν καθόλου καλές και αυτό φάνηκε και στην ανακοίνωση – παραίτηση του κ. Κιντή ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Ντούσαν χωρίς να τον κατονομάζει αλλά και κατά των μετόχων οι οποίοι επέλεξαν να στηρίξουν τον προπονητή και όχι τον πρόεδρο.

Προοπτική «Τίγρη»

Είναι εμφανές σε όλους ότι η ΑΕΚ έχει αλλάξει προς το καλύτερο και έχει αρχίσει να γίνεται και πάλι αξιόμαχη ομάδα, η οποία μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη με κάθε αντίπαλο, κάτι που στην αρχή της περιόδου δεν συνέβαινε. Αγωνιστική με την αγωνιστική η ομάδα είναι καλύτερη και, κατά γενική ομολογία, αυτή η άνοδος οφείλεται στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και στην παρουσία του στον πάγκο της Ένωσης. Ένας Μπάγεβιτς που μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Στέλιο Μανωλά, τον συνεργάτη του Λύσανδρο Γεωργαμλή και το υπόλοιπο τιμ, έχουν δουλέψει σκληρά όλον αυτόν τον καιρό που βρίσκονται στην ομάδα, αλλά είναι εντελώς αβοήθητοι από τη διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία, όπως φαίνεται δεν θα κάνει ούτε μία μεταγραφή για την ενίσχυση της ομάδας. Παρʼ όλα αυτά όλοι τους δουλεύουν σκληρά και τα αποτελέσματα είναι εμφανέστατα. Την τελευταία εβδομάδα, όμως, με αφορμή το γεγονός ότι οι Μπάγεβιτς και Μανωλάς δεν είχαν ενημερωθεί από κανέναν για τη συμφωνία με τον Πανιώνιο για να μην αγωνίζεται ο Τζιμπούρ στα μεταξύ τους παιχνίδια, ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» είχε επεισόδιο με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Τάκη Κανελλόπουλο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν έτοιμος να παραιτηθεί από την ΑΕΚ μετά τα όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα, αλλά παραμένει για έναν ακόμη λόγο πέραν του ότι βγήκε ενισχυμένος από αυτήν την υπόθεση. Ο λόγος αυτός είναι η προοπτική του να αναλάβει την ΑΕΚ το ερχόμενο καλοκαίρι ο Δ. Μελισσανίδης με τον οποίο ο Ντούσαν διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.


Σχολιάστε εδώ