Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Ζαγοράκης

Έστω και αν στην Τούμπα έχουν βρει το κατάλληλο «παράθυρο» για να αποδείξουν ότι ορθώς εξασφαλίζουν το πιστοποιητικό συμμετοχής ανεξάρτητα από το ύψος της αύξησης. Είναι, όμως, δεδομένη η αντίδραση πολλών ομάδων σε αυτήν την προοπτική. Ομάδων που έχουν στόχο την έξοδό τους στην Ευρώπη και θα ξεσηκώσουν τον κόσμο εάν τελικά δοθεί κάποιο από τα εισιτήρια στον ΠΑΟΚ.

Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Κυρίως επειδή βλέπει κάποιους ισχυρούς επιχειρηματίες να παρακολουθούν αδρανείς δίχως να υλοποιούν τα υπεσχημένα. Όταν εκπνεύσει η προθεσμία για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπορεί να βγει και να μιλήσει με αποδείξεις και ονόματα για όσους έταξαν διάφορα, αλλά δεν έκαναν τίποτε για να επιβεβαιώσουν τη συνέπειά τους σε λόγια και πράξεις. Τον Ζαγοράκη «καίνε» και τα δύο ντέρμπι με τον Άρη. Ειδικά ο επαναληπτικός του Κυπέλλου, καθώς ποντάρει πολλά στη συγκεκριμένη διοργάνωση για να κρατήσει ζεστό τον κόσμο, ο οποίος παρουσιάζει συμπτώματα απογοήτευσης από την αδυναμία της ομάδας να κερδίσει ισχυρό αντίπαλο.

Σε περίπτωση αποκλεισμού του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα θα γίνουν εκκαθαρίσεις. Με πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση τον Πάμπλο Γκαρσία, ενώ δεν αποκλείεται να τεθεί προς συζήτηση και το ενδεχόμενο πώλησης του Πάμπλο Κοντρέρας έναντι 2.5 εκατ. ευρώ που προβλέπονται ως ρήτρα.


Σχολιάστε εδώ