ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ «ΒΟΜΒΑ» ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Και, βεβαίως, κάτω από την πίεση του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος σκέφτηκε σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει δώρο στην ΠΑΕ, έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης. Μπροστά στο ενδεχόμενο να εκτεθούν στα μάτια των οπαδών, οι υπόλοιποι μέτοχοι υιοθέτησαν πλήρως την επιθυμία του Γιαννακόπουλου και κινήθηκαν έντονα στο μεταγραφικό παζάρι για να βρουν έναν ποδοσφαιριστή ικανό να απογειώσει τους οπαδούς και να τους στείλει στο… αεροδρόμιο για την υποδοχή.

Οι πληροφορίες από την Παιανία αναφέρουν ότι έχει γίνει το καθοριστικό βήμα για τη μεγάλη μεταγραφή. Κάποιοι, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι ο υποψήφιος παίκτης βρίσκεται με το ένα πόδι στην Ελλάδα και απλά οι «πράσινοι» περιμένουν την κίνηση του Ολυμπιακού, ώστε να προχωρήσουν μετά στις δικές τους ανακοινώσεις και να κερδίσουν τις εντυπώσεις στον συγκεκριμένο τομέα.

Επέκταση σε Καραγκούνη

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, οι παράγοντες του «τριφυλλιού» θα καλέσουν τον Γιώργο Καραγκούνη για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με αύξηση αποδοχών στον διεθνή μέσο. Όλοι οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού έχουν εντυπωσιαστεί από τη συμπεριφορά του παίκτη, ο οποίος δείχνει κάθε μέρα ότι βάζει, πάνω απʼ όλα, το συμφέρον της ομάδας και ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες του Χενκ Τεν Κάτε παρά τις διαφορές τους στην αρχή της περιόδου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στον Καραγκούνη θα προταθεί τριετές συμβόλαιο με αύξηση αποδοχών 20% και μπόνους για την επίτευξη στόχων της ομάδας, αλλά και με πλαφόν συμμετοχών.


Σχολιάστε εδώ