Οι αλλαγές δημιούργησαν προβλήματα στον δήμαρχο Ταύρου

Οι αλλαγές των αντιδημάρχων ουσιαστικά σηματοδότησαν την πρόωρη έναρξη της προεκλογικής περιόδου στον Ταύρο. Όπως ακριβώς είχαμε γράψει, ο μέχρι τώρα παντοδύναμος αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γ. Δαμηλάκος, απηλλάγη των καθηκόντων του γιατί προσπάθησε σε αρκετές περιπτώσεις να υποκαταστήσει τον δήμαρχο, ενώ ο πρόεδρος του ΔΣ, Ψύλλας, αντικαταστάθηκε από τον Δημ. Κωστακάκη, παρά τις απειλές του ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί αν φύγει από τη θέση του.

Όπως είχαμε γράψει εξάλλου, ο Σωτήρης Ανδρέου παρέμεινε αντιδήμαρχος ενώ ανέλαβε και αντιπρόεδρος στο ΚΑΠΗ. Επίσης, στη θέση του Δαμηλάκου ορίστηκε ως αντιδήμαρχος Οικονομικών ο Μακρής, που πριν ήταν αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Σχολείων. Στη θέση αυτή τοποθετήθηκε τώρα ο Σωτήρης Ντόλαντας.

Ο Τάσος Κιουράνας, δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας και φίλος του δημάρχου, περίμενε κι αυτός κάποια θέση, αλλά όταν είδε πως δεν ήταν στη… λίστα πήγε στο πρωτόκολλο του δήμου και επέδωσε επιστολή ανεξαρτητοποίησης. Όμως, μάλλον την πήρε πίσω γιατί του έταξαν ότι θα τον κάνουν πρόεδρο στο ΚΑΠΗ, που θεωρείται καλή θέση γιατί έχει αρκετές ψήφους.

Πάντως, οι αντιδημαρχίες δημιούργησαν πρόβλημα στον Σούτο γιατί φαίνεται ότι είχε τάξει σε αρκετούς να τους δώσει θέσεις και ήδη εντός της εβδομάδας αναμένονται μία-δύο ανεξαρτητοποιήσεις.


Σχολιάστε εδώ