Λύσσαξαν τα συμφέροντα κατά του Συμβουλίου της Επικρατείας

Αν το Συμβούλιο της Επικρατείας είχε βγάλει απόφαση που τους εξυπηρετούσε, όλα θα ήταν μια χαρά. Ύμνους θα έψαλλαν… Τώρα όμως οι… κακοί δικαστές που παίζουν με τον… ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετούν τα… συμφέροντα άλλων λεφτάδων (έτσι διαδίδουν) που δεν θέλουν να γίνει το εμπορικό κέντρο του άλλου… φιλάνθρωπου, ευεργέτη και προστάτη του πράσινου και του περιβάλλοντος (όπως έκανε στο «Θων», στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, που όλο είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ, αλλά οι αρχές δεν τολμούν να εφαρμόσουν την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, όπως έκανε και στο Μαρούσι με τα κτίρια-τέρατα που κατασκεύασε).

Βέβαια κρύβουν εσκεμμένα ότι η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας λέει ΝΑΙ στην κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, γιατί έτσι και γνωστοποιηθεί, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δεν θα έχουν λόγο να φωνάζουν και τα συμφέροντα θα χάσουν την αιχμή του δόρατός τους.

Κανάλια χρησιμοποιούνται για να επιβάλουν τα συμφέροντα των εργολάβων και άλλων. Έτσι για να αντιληφθεί όλη η πολιτική εξουσία, κυβέρνηση και αντιπολίτευση, πόσο λάθος έκανε που δεν έκαναν νόμο τον «βασικό μέτοχο». Και πόσο είναι ανάγκη εθνική να νομοθετηθούν ρυθμίσεις που δεν θα επιτρέπουν στα Μέσα ενημέρωσης να γίνονται μέσα εκβιασμού για παντός είδους δουλειές και για να κατεβάζουν πολιτικούς και κυβερνήσεις που δεν εκτελούν τις εντολές τους.

Δυστυχώς όμως και πρωτοκλασάτοι πολιτικοί, με προεξάρχοντες κορυφαίους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, συστρατεύθηκαν κατά του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Τα ίδια έλεγε και η χούντα και ο Παπαδόπουλος κατά του Συμβουλίου της Επικρατείας, τότε που το Συμβούλιο της Επικρατείας ήταν το ΜΟΝΟ που ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ στον δικτάτορα. Και αντί να το φυλάμε ως κόρην οφθαλμού, ως θεμέλιο της Δημοκρατίας, επιχειρούμε να το απαξιώσουμε, γιατί έβγαλε απόφαση που δεν μας αρέσει. Θέλουν Δικαιοσύνη α λα καρτ… Όλοι αυτοί οι μεγαλοπαράγοντες που βγήκαν στο κλαρί, λέγοντας ότι η απόφαση είναι κατευθυνόμενη, πέραν της τεράστιας ζημιάς που κάνουν στους θεσμούς, υπονομεύοντας την εμπιστοσύνη του λαού σ’ αυτούς, πότε διαμαρτυρήθηκαν για μια απόφαση που δεν δικαίωσε έναν ανώνυμο πολίτη; ΠΟΤΕ.

Οφείλουμε σεβασμό στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Γιατί απέδειξε ότι αντιστέκεται σε κάθε εξουσία. Και υπερασπίστηκε σε κρίσιμες ώρες τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη.

ΥΓ.: Κατά σύμπτωση τις ίδιες με τις παραπάνω θέσεις έχει και ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας, που σε ανακοίνωσή του κατήγγειλε τα καταφρονητικά σχόλια σε βάρος των δικαστών και τις επιθέσεις και κατέληγε ως εξής:
«Ουδέν εισφέρουν στην ομαλή λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος, αφού οδηγούν στην απαξίωση των θεσμών, υποβαθμίζουν το επίπεδο του ευρωπαϊκού νομικού μας πολιτισμού και αποτελούν εν δυνάμει βίαιη παρέμβαση στη διαμόρφωση μελλοντικών κρίσεων της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης».


Σχολιάστε εδώ