Λύση έως το καλοκαίρι ο Μαζίνιο

Μπορεί στην Ελλάδα να λέμε ότι «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού», αλλά με τον Μαζίνιο, τον νέο προπονητή του Άρη, δεν φαίνεται να ισχύει η ρήση. Διότι στη Θεσσαλονίκη κυριαρχεί η άποψη ότι ο Βραζιλιάνος συμφώνησε με τον Λάμπρο Σκόρδα έως το καλοκαίρι. Στη συνέχεια ή θα αφήσει στο πόδι του τον Ντονάτο, τον οποίο προορίζει για προπονητή ή θα καταφύγουν οι «κίτρινοι» σε ελληνική λύση, με τον Γιώργο Δώνη να θεωρείται το μεγάλο φαβορί.

Με το «τρένο», άλλωστε, έχει ανοικτή γραμμή ο Σκόρδας. Μέχρι τη Δευτέρα, μάλιστα, τον θεωρούσαν όλοι ως το πρώτο φαβορί για την αντικατάσταση του Κίκε Ερνάντεθ, αλλά ο έλληνας τεχνικός δεν μπορούσε να ρισκάρει και το όνομά του και την αποζημίωσή του από την ΑΕΚ.

Με την έλευση του Μαζίνιο, ωστόσο, θα μπει σε εφαρμογή και το πλάνο του Σκόρδα για ξεσκαρτάρισμα του έμψυχου δυναμικού που διαθέτει η ομάδα.

Η εισήγηση του Βραζιλιάνου για όλους τους παίκτες θα αποτελέσει το πάτημα των «κίτρινων» για παραχωρήσεις παικτών ή για αναπροσαρμογή ετήσιων αποδοχών, αλλά προς τα… κάτω.

Η παγκόσμια οικονομική κρίση, άλλωστε, υποχρεώνει και τις ελληνικές ομάδες να προχωρήσουν σε αναθεωρήσεις των εξόδων τους εάν θέλουν να αποφύγουν τις περιπέτειες. Ειδικά όταν μιλάμε για μια ομάδα με ιδιαίτερα «βαριά» συμβόλαια όπως αυτά που έχει ο Άρης, μετά τις ανανεώσεις των Χαβίτο, Κόκε, Γκαρσία και την απόκτηση των Κάλβο, Ρεγκέιρο, Λέμπο.


Σχολιάστε εδώ