Έρχεται πρόταση για Παπαστεργιανό

Στην Ομόνοια Λευκωσίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μιχάλης Κωνσταντίνου και στον Ηρακλή ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του. Τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκε το όνομα του Πάτρικ Ογκουνσότο, αλλά η περίπτωση του Νιγηριανού θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη με βάση τα οικονομικά δεδομένα του «γηραιού». Όσο για τον άλλο μεγάλο καημό του Ρέμου, τον Ζοέλ Επαλέ, το θέμα πάει για το καλοκαίρι.

Εκτός και αν τελικά, φύγει τώρα ο Παπαστεργιανός. Για τον νεαρό αμυντικό του Ηρακλή υπάρχει ενδιαφέρον από γερμανική ομάδα, αλλά ακόμα δεν εκφράστηκε με επίσημη πρόταση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Γερμανοί θέλουν τον παίκτη δανεικό ως το καλοκαίρι με αντάλλαγμα 200.000 ευρώ και οψιόν αγοράς έναντι 800.000 ευρώ συνολικά. Ποσόν που ασφαλώς θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του «Καυτανζογλείου» για να φύγει ο νεαρός παίκτης. Εφόσον, βέβαια, κατατεθεί επίσημα, διότι έως τώρα το ενδιαφέρον των Γερμανών χαρακτηρίζεται φιλολογικό!

Στην περίπτωση που επισημοποιηθεί η πρόταση, τότε αυτόματα ο Αντώνης Ρέμος θα κινηθεί για την απόκτηση ικανού σέντερ φορ για να λύσει το πρόβλημα του γκολ. Εκεί όπου εντοπίζεται η σημαντικότερη αδυναμία των «κυανολεύκων» από την αρχή της περιόδου και έως τη στιγμή που βρήκε την επαφή του με τα δίχτυα ο Κωνσταντίνου.


Σχολιάστε εδώ