Φαβορί ο Θ. Αμπατζόγλου

Προκηρύσσεται η θέση του νέου διοικητή του ΙΚΑ μετά την απομάκρυνση του κ. Γ. Μέργου, τον οποίο αντικαθιστά προσωρινά (;) ο μέχρι τώρα υποδιευθυντής και αρμόδιος για τα ιατρεία και τους γιατρούς του Ιδρύματος, κ. Δημ. Κυρζόπουλος (επιρροής Γ. Σουφλιά, όπως κυκλοφορεί ευρέως στους διαδρόμους του υπουργείου).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεως για το αξίωμα του διοικητή του μεγαλύτερου ασφαλιστικού οργανισμού της χώρας, θα λήξει εντός δέκα ημερών μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης. Στο διαγωνισμό δικαιούνται να υποβάλλουν αιτήσεις και στελέχη του ΙΚΑ, γι’ αυτό αν ο νυν υποδιοικητής αρμόδιος για τα οικονομικά των Ασφαλιστικών Ταμείων Θ. Αμπατζόγλου, αποφασίσει να λάβει μέρος σε αυτόν θα αποτελέσει το «φαβορί» μεταξύ των υποψηφίων. (Λέγεται ότι πρόσκειται στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη).

Η θέση του υποδιευθυντή – αρμοδίου για τις προμήθειες του ΙΚΑ θα παραμείνει κενή μετά την παραίτηση του κ. Θ. Βλάχου, που ανέλαβε επί υπουργίας Βασίλη Μαγγίνα. Η επιλογή του αντικαταστάτη του κ. Βλάχου, θα γίνει από τον νέο διοικητή του Ιδρύματος.


Σχολιάστε εδώ