Το κάψιμο της σημαίας

Κύριε Διευθυντά,

Πριν από δύο-τρία χρόνια ακούσαμε έκπληκτοι να εξέρχονται του «έρκους των οδόντων» του νεαρού βουλευτού Μιλτιάδου Βαρβιτσιώτη, καθ’ ην στιγμήν «αγόρευε» από του βήματος της Βουλής, του «Τεμένους της Δημοκρατίας» κατά τον Γέρο της Δημοκρατίας ότι ο καθένας μπορεί να την καίει τη σημαία!

Προφανώς ο «γαλαζοαίματος» Μιλτ. Βαρβιτσιώτης εζήλωσε τη «δόξα» του ηθοποιού Β. Διαμαντόπουλου, που μαζί μ’ έναν ανεκδιήγητο καθηγητή της Παντείου και επ’ ευκαιρία πυρπολήσεως της σημαίας από Αλβανούς είχαν αποφανθεί ότι η σημαία είναι ένα κομμάτι πανί που το έραψε μια ράφτρα! Αυτή η σημαία, την οποία προστάτεψεν ως κόρη οφθαλμού ο φρουρός της Ακροπόλεως Κώστας Κουκκίδης, που την τύλιξε γύρω του και κατέπεσε από την Ακρόπολη και δεν την εγκατέλειψε στα χέρια των γερμανών κατακτητών! Φαίνεται ότι οι αναρχοαυτόνομοι «κουκουλοφόροι» αντί να πάρουν το μήνυμα από τον ηρωισμό και το παράδειγμά του να διαφυλάξει το εθνικό σύμβολο, στις 18/12/08 και όχι μόνον, πυρπόλησαν το εθνικό σύμβολο επιδεικτικότατα, γεγονός το οποίον απαθανάτισαν τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Ωραία συμβουλή έδωσε προς τους νέους «κουκουλοφόρους» και μη ο νεοσσός Βαρβιτσιώτης. Αλλά, αντί να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τους υπόλοιπους 299 εθνοπατέρες-μητέρες, εποίησαν όλοι την νήσσαν και ιδού τα αποτελέσματα αυτής της νουθεσίας!

Μετά τιμής

Ιωάννης Γ. Κιτσολάμπρος
Συνταξιούχος εκπαιδευτικός
Βράτσα, Βουλγαρία


Σχολιάστε εδώ