«ΤΙΓΡΗΣ» ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Ο κ. Μελισσανίδης θεωρεί αναπόφευκτη αυτή την εξέλιξη μετά το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο θα φτάσει σε λίγο και που θα δημιουργήσει «τσουνάμι» προβλημάτων στην Ένωση. Ο ίδιος ο Μελισσανίδης φέρεται να είπε σε στενούς συνεργάτες του, αναφερόμενος στους σημερινούς διοικούντες, ότι τους πήρε τα… σώβρακα και τώρα θα τους πάρει και τα… στρινγκ! Εκείνο που τον απασχολεί αυτήν τη στιγμή είναι να βρει τρόπο για να αναλάβει την ομάδα, όταν διαμορφωθούν οι συνθήκες που επιθυμεί.

Μαζί με τον Ρέστη

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Π», ο Μελισσανίδης θα μπει επίσημα στην ΑΕΚ τον Μάιο. Και μάλιστα όχι μόνος του αλλά μαζί με τον Βίκτωρα Ρέστη. Γεγονός που καταδεικνύει πως θέλει να δημιουργήσει ένα πανίσχυρο ηγετικό σχήμα στην ΑΕΚ. Ένα σχήμα που θα μπορεί να κοντράρει τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό του Κόκκαλη. Επειδή όμως τα προβλήματα της ομάδας είναι πιεστικά και απαιτούν άμεσες λύσεις, ο «τίγρης» σκέπτεται να βάλει από τώρα 15 εκατ. ευρώ για να μη «βουλιάξει» η ΑΕΚ και χαθούν οι ποδοσφαιριστές της, ή για να μη τους «βγάλουν στο σφυρί» οι σημερινοί διοικούντες για να εξοικονομήσουν κάποιους οικονομικούς πόρους που θα λειτουργήσουν σαν φιλί της ζωής για τα χειμαζόμενα οικονομικά της εταιρείας τους. Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο σκόρερ της ομάδας, τον Μπλάνκο, ο κ. Κιντής και οι υπόλοιποι μέτοχοι έχουν βάλει… πωλητήριο.

Αυτό θέλει να αποφύγει ο Μελισσανίδης και σκέπτεται να δώσει τα 15 εκατ. ευρώ. Στην περίπτωση αυτή όμως και μέχρι τον Μάιο, που θα αναλάβει ο ίδιος την προεδρία της ομάδας, θα τοποθετήσει στη θέση αυτή δικό του άνθρωπο για να έχει τον έλεγχο. Να σημειώσουμε ότι ο Μελισσανίδης έχει καλές σχέσεις με τον Μπάγεβιτς, γι’ αυτό και ο σερβοέλληνας τεχνικός δεν τα… έχει βροντήξει ακόμα! Κάτι που σημαίνει ότι και στη νέα σεζόν η ΑΕΚ με τον ίδιο προπονητή στον πάγκο θα επιχειρήσει την υπέρβασή της.


Σχολιάστε εδώ