Προβληματισμός για Σάντος, Πάμπλο Γκαρσία και Χαλκιά

Ανώμαλα… προσγειώθηκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μέσα σε τέσσερις μέρες. Εκεί που είχαν αρχίσει να κάνουν όνειρα ακόμα και για τον τίτλο του πρωταθλήματος, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του είδαν τον «δικέφαλο» του βορρά να γνωρίζει την ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ και να έρχεται ισόπαλος μέσα στην Τούμπα με τον Άρη. Ειδικά το δεύτερο αποτέλεσμα προκάλεσε πολλές μουρμούρες, καθώς η ομάδα υποχρεώνεται πλέον να δώσει επαναληπτικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χωρίς την παρουσία των οπαδών της με συνέπεια να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο αποκλεισμού από το Κύπελλο.

Στην Τούμπα κυοφορείται δυσφορία για τον Σάντος και τον τρόπο που ενήργησε στην προετοιμασία για τα δύο ματς, όσο και κατά τη διάρκειά τους.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, βέβαια, φοβούνταν τη χρονική περίοδο που τους… έλαχαν τα δύσκολα ματς, καθώς παραδοσιακά οι ομάδες του Σάντος κάνουν κοιλιά τον Γενάρη, όπως άλλωστε έγραψε το «ΠΑΡΟΝ» από τα τέλη Νοεμβρίου. Τότε, όμως, τα στελέχη της ομάδας, σε συνεργασία με τον Πορτογάλο, έφτιαξαν πλάνο για να περιοριστεί η ζημιά. Αφενός, με κάποιες μεταγραφές και αφετέρου, με ειδικό πρόγραμμα προπόνησης. Στην πράξη, όμως, όλα απέτυχαν και ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ακριβά την αγωνιστική κοιλιά. Προβληματισμός επικρατεί στην Τούμπα και για τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός εξακολουθεί να προκαλεί με τη συμπεριφορά του στους αγωνιστικούς χώρους και πολλοί θεωρούν θαύμα ότι ολοκληρώνει τα 90 λεπτά.

Το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι ο Γκαρσία παρασύρει και άλλους παίκτες σε αντιαθλητικές ενέργειες, όπως φάνηκε την περασμένη Κυριακή από την κίνηση του Κοντρέρας να κλωτσήσει εκτός φάσης τον Τζιμπούρ. Στον Γκαρσία θα γίνουν συστάσεις και αν δεν αλλάξει τακτική, το καλοκαίρι θα του δείξουν την πόρτα εξόδου από την Τούμπα.ν Με τον Κώστα Χαλκιά δεν πρόκειται να συμβεί κάτι ανάλογο. Όμως είναι πλέον ολοφάνερο ότι στον ΠΑΟΚ αναζητούν έναν ακόμα αξιόλογο τερματοφύλακα, για να υπάρχει ανταγωνισμός και συγχρόνως η δυνατότητα αντικατάστασης του Χαλκιά όταν δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όπως εκτιμούν πολλοί ότι συμβαίνει αυτήν την περίοδο.


Σχολιάστε εδώ