Ο Σπανούλης στο στόχαστρο

Άστραψε και βρόντηξε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μετά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Πρόκομ. Για πρώτη φορά είδαν οι παίκτες του «τριφυλλιού» τον σέρβο κόουτς τόσο εκνευρισμένο, όπως αντιλήφθηκαν όσοι πληροφορήθηκαν τα λόγια του για την εικόνα των «πρασίνων». Ο Ομπράντοβιτς τα έβαλε με όλους, καθώς προσπαθεί να αποτρέψει ενδεχόμενη αποτυχία του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλει να αφυπνίσει τους παίκτες του επειδή πιστεύει στις δυνατότητές τους και θεωρεί ότι αν παίξουν σύμφωνα με αυτές, τότε μπορούν να κατακτήσουν όλα τα τρόπαια, τα οποία διεκδικούν.

Με την απόλυτη στήριξη διοίκησης και κόσμου, ο Ζοτς επιχειρεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Όπως, άλλωστε, υποστηρίζει το περιβάλλον του, ο προπονητής του «τριφυλλιού» θεωρεί «ευλογία για κάθε άνθρωπο του μπάσκετ να βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και να συνεργάζεται με τον Παύλο Γιαννακόπουλο και τον αδερφό του, Θανάση». Γι’ αυτό και έτριξε τα δόντια στους παίκτες. Θέλει να νιώσουν στο πετσί τους την υποχρέωση που έχουν τόσο απέναντι στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, όσο και στους οπαδούς που ταξιδεύουν παντού για να τους στηρίξουν.

Με ποιους παίκτες τα έχει ο Ζοτς δεν πρόκειται να μάθουμε από επίσημα χείλη. Είναι, άλλωστε, ο Σέρβος θιασώτης του δόγματος ότι «όσα συμβαίνουν στην ομάδα πρέπει να μένουν μέσα στα αποδυτήρια και να μη δημοσιοποιούνται».

Οι δικές μας πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο στον Ομπράντοβιτς προκαλεί ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Λαρισαίος είναι σκιά του εαυτού του, ενδεχομένως επειδή τον επηρέασε σημαντικά ο τραυματισμός του στο πέλμα. Αλλά επειδή ο προπονητής του Παναθηναϊκού τον θεωρεί παίκτη μεγάλης κλάσης περιμένει την αφύπνισή του και την επιστροφή του στις καλές εμφανίσεις.


Σχολιάστε εδώ