Μια πυξίδα και γρήγορα…

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Γιάννης Μαγκριώτης είχε επαφές με τη διοίκηση και τους εκπροσώπους εργαζομένων της ΕΤ3, προκειμένου να ενημερωθεί για τη λειτουργία του καναλιού και τα προβλήματά του. Είναι όμως τουλάχιστον περίεργο, τόσα χρόνια στα κοινά, να μη γνωρίζει ο κ. Μαγκριώτης ότι η ΕΡΤ3 διαθέτει οικόπεδο για τη μετεγκατάστασή της στην Περαία, δηλαδή… νοτιοανατολικά!

Ακόμη πιο περίεργο είναι ότι από τα τόσα μέλη που έχει το ΠΑΣΟΚ μέσα στο κανάλι, κανείς δεν βρέθηκε να του το… υπενθυμίσει κι έτσι σε σχετική ανακοίνωση μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής ο κ. Μαγκριώτης αναφέρει τα εξής: «Οι σημερινές εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 δεν επαρκούν για τη στοιχειώδη λειτουργία της. Είναι διάσπαρτες και κοστίζουν ακριβά, γιατί πολλές εξ αυτών είναι ενοικιαζόμενες! Η ΕΡΤ3 χρειάζεται εγκαταστάσεις σύγχρονες, στις οποίες θα αναπτυχθούν όλα τα τμήματά της. Οι εγκαταστάσεις πρέπει να γίνουν περιμετρικά του πολεοδομικού συγκροτήματος, στη… βορειοδυτική (!) πλευρά, για να είναι λειτουργικές».

ΥΓ.: Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση ο κ. Μαγκριώτης να μην έχει κάνει λάθος και να προτείνει άλλο χώρο για την αναβάθμιση του δημόσιου καναλιού, προς… βιομηχανική ζώνη μεριά!


Σχολιάστε εδώ