Κέρδισε πόντους ο Νάτσο

Μπορεί ο Κίκε Ερνάντεθ να νίκησε τον Φερνάντο Σάντος στη «σκακιέρα» του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης, αλλά η αμφισβήτηση για τον ισπανό τεχνικό των «κίτρινων» εξακολουθεί να υφίσταται στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Παρά την ισοπαλία μέσα στην Τούμπα, άλλωστε, για τον Λάμπρο Σκόρδα η ισοπαλία «ήταν αποτυχία για τον Άρη», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των «κίτρινων». Είναι σαφές ότι η αιχμή αφορά στον Ερνάντεθ, για τον οποίο οι άνθρωποι του Άρη υποστηρίζουν ότι άργησε να φρεσκάρει την ομάδα στην επίθεση και χάθηκε έτσι η ευκαιρία για το μεγάλο διπλό.

Ο κερδισμένος του ντέρμπι για τον Άρη, ήταν ο Νάτσο Γκαρσία. Ο Βολιβιανός έκανε ό,τι ήθελε στο κέντρο και βοήθησε σημαντικά τους «κίτρινους» να πάρουν τη μάχη της μεσαίας γραμμής.

«Αυτόν τον Γκαρσία θέλουμε και αν συνεχίσει έτσι δεν πρόκειται να το κουνήσει από τον Άρη», έλεγαν στη σουίτα της Τούμπας στελέχη των «κίτρινων» που ξετρελάθηκαν με τον Νάτσο, όπως βέβαια και με τον Βιτόλο. Για τον τελευταίο φεύγει άμεσα άνθρωπος της ΠΑΕ για την Ισπανία, με στόχο να κλείσει οριστικά τη μεταγραφή του στον Άρη, καθώς πρόθεση του Σκόρδα είναι η αγορά του παίκτη από τη Σανταντέρ.


Σχολιάστε εδώ