Αλήθειες και ψέματα…

Από τον δημοτικό σύμβουλο Πειραιά και πρώην αντιδήμαρχο, Αναστάσιο Κάρλε, πήραμε και δημοσιεύουμε την πιο κάτω επιστολή σχετικά με το δημοσίευμα της στήλης την περασμένη Κυριακή, που είχε τίτλο «Εικόνα διάλυσης της μειοψηφίας»:

«Κύριε διευθυντά, δεν θέλω να πιστέψω ότι στην έγκριτο εφημερίδα σας διοχετεύονται πληροφορίες που όχι μόνο δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, αλλά αποσκοπούν στη στήριξη μιας χρεοκοπημένης και ανύπαρκτης πλειοψηφίας του Δήμου Πειραιά. Το “ΠΑΡΟΝ” μας έχει δείξει ότι φιλοξενεί όλες τις απόψεις και τις θέσεις. Φοβάμαι ότι στην περίπτωσή μας η ενημέρωση είναι μονομερής και σας υπόσχομαι να ψάξω τους λόγους».

Σ.Σ.: Κατ’ αρχάς, ο κ. Κάρλες εμφανίζεται ως απλός δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας και αποφεύγει να χρησιμοποιήσει τον τίτλο «συντονιστής», «επικεφαλής» ή «εκπρόσωπος».

Γιατί άραγε; Μήπως επειδή στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο, μόλις ο Κατσαφάδος είπε ότι δεν είναι συντονιστής ο κ. Κάρλες, αλλά επικεφαλής της παράταξης, οι… μισοί σύμβουλοί της έπεσαν να τον… φάνε; Αυτό έχει ή δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα; Κι αν λέμε ψέματα μπορεί να μας πει γιατί σηκώθηκε και έφυγε από την αίθουσα ο Μητρόπουλος; Και γιατί… ούρλιαζε ο Δαβάκης;

Μετά γράφαμε ότι σύμβουλοι του συνδυασμού αντέδρασαν όταν τους ανακοίνωσε ότι θα προτείνει ο συνδυασμός για το ΔΣ του νεκροταφείου Σχιστού τον διαγραμμένο Π. Αγγελόπουλο. Είναι αλήθεια ή όχι;

Δηλαδή, η πρότασή του έγινε δεκτή με… χειροκροτήματα ή κάποιοι σύμβουλοι εξαγριώθηκαν και του επιτέθηκαν φραστικά; Εκείνο για το οποίο μπορεί να μας ψέξει είναι ότι το επεισόδιο αυτό δεν έγινε στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο, αλλά σε πρόσφατη προσυνεδρίαση της ομάδας των συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας σε γνωστό γραφείο και στο ότι εκείνος που αντιδρούσε περισσότερο δεν ήταν ο Μανωλάκος αλλά άλλος σύμβουλος του συνδυασμού.

Αλλάζει όμως σε τίποτα η ουσία;

Και κάτι ακόμα: Εκείνο που δεν γράψαμε είναι η μεθόδευση που έγινε από τον κ. Κάρλες για να προταθεί από τον Δήμο Πειραιά ο Π. Αγγελόπουλος για τη θέση του αντιπροέδρου του νεκροταφείου Σχιστού. Ούτε ο κ. Κάρλες βέβαια αναφέρει κάτι, γιατί δεν τον συμφέρει.

Για όλα αυτά όμως και για τις «ανακρίβειες» που λέει ότι γράψαμε, τον παραπέμπουμε στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο. Εκεί θα ακούσει από τους συμβούλους της παράταξής του την αλήθεια κι ας μας πει μετά αν εμείς γράφουμε αλήθειες ή ψεύδη. Εν αναμονή λοιπόν…


Σχολιάστε εδώ