Αιχμές για Γιαννάκη

Συναγερμό σήμανε στον Ολυμπιακό η εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ στο Μαρούσι. Για άλλη μια φορά οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν συμπτώματα δυσλειτουργίας σε άμυνα και επίθεση. Μόνον ο Λιν Γκριρ διασώθηκε και έσωσε τελικά την ομάδα του Πειραιά από απρόσμενη ήττα, η οποία ενδεχομένως να έβαζε τέλος στις πιθανότητες για κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο και συνεπώς στο πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ. Οι δικαιολογίες περί κούρασης από το ταξίδι στο Ισραήλ και τον αγώνα με τη Μακάμπι δεν έπεισαν τους παράγοντες της ΚΑΕ. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αναζητεί απαντήσεις από το τεχνικό επιτελείο για τους λόγους που ακόμα ψάχνονται αγωνιστικά οι «ερυθρόλευκοι».

Αν και επίσημα δεν βγαίνει κάτι από τον Ολυμπιακό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης μπήκε σε περίοδο αμφισβήτησης. Διότι την προηγούμενη περίοδο βρήκε την ομάδα δομημένη από τον Πίνι Γκέρσον και δεν είχε τη δυνατότητα να αλλάξει πολλά πράγματα. Αλλά όπως λένε πλέον στο λιμάνι «φέτος του δώσαμε ό,τι ζήτησε και περιμέναμε από εκείνον να δικαιώσει τις επενδύσεις της διοίκησης και τις προσδοκίες του κόσμου. Ακόμα, όμως, δεν έχουμε δει όσα περιμέναμε από μια ομάδα με τρομερό μπάτζετ για τα ευρωπαϊκά δεδομένα».

Γίνεται αντιληπτό ότι από ʼδώ και πέρα ο Γιαννάκης θα δέχεται κριτική. Κυρίως με διαρροές προς τον Τύπο και αναφορές στα λάθη, τα οποία θεωρούν στην ΚΑΕ ότι κάνει ο «δράκος».


Σχολιάστε εδώ