Αίσθηση προκάλεσε η αδιαφορία Ομπάμα

Κύριε Διευθυντά,

Η αιματοβαμμένη θητεία του Μπους φτάνει στο τέλος της. Του Μπλερ τελείωσε πριν από αυτόν. Η Ιστορία θα τους καταγράψει ως δύο από τους μεγαλύτερους μακελάρηδες της ανθρωπότητας. Έπνιξαν στο αίμα το δύστυχο Ιράκ, το κατέστρεψαν ολοκληρωτικά, με την πρόφαση ότι είχε δήθεν όπλα μαζικής καταστροφής, που ήξεραν βέβαια πολύ καλά ότι δεν υπήρχαν!

Το απίστευτο είναι ότι μετά βγήκαν και είπαν ότι τους είχαν πληροφορήσει λάθος οι μυστικές υπηρεσίες τους! Ισχυρίστηκαν δηλαδή ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Βρετανίας είναι εντελώς ηλίθιες!

Φαντάζονται όμως ότι υπάρχει έστω κι ένας άνθρωπος στον κόσμο που να το πιστεύει αυτό; Τόσο ηλίθιες μυστικές υπηρεσίες είναι αδύνατον να υπάρχουν. Θα τις είχαν κλείσει σε… άσυλο! Απλώς οι δύο μεγάλοι αυτοί μακελάρηδες θεωρούν εντελώς ηλίθιους τους λαούς!

Μακάρι ο Μπαράκ Ομπάμα να αποδειχτεί εντελώς διαφορετικός. Δυστυχώς όμως η αδιαφορία που δείχνει για τη φοβερή σφαγή των Παλαιστινίων έχει κάνει τον ενθουσιασμό του κόσμου για την εκλογή του να μειωθεί σε μεγάλο βαθμό.

Με τιμή
Γ. Οικονόμου


Σχολιάστε εδώ