άνθη του κακού

Τελικά, αυτό το φως που βλέπαμε στο βάθος δεν ήταν το τέρμα του τούνελ, αλλά η αρχή ενός νέου.

«Πόλεμο» κατά της ακρίβειας κήρυξε ο Χατζηδάκης. Τα ίδια πάνω κάτω έλεγε κι ο προκάτοχός του και τώρα συλλέγει… βρούβες Γρεβενών!

Στην… 354η εξαγγελία του ότι θα πατάξει τη γραφειοκρατία στο Δημόσιο προέβη ο Προκόπης Παυλόπουλος. Στις 400 θα μπει στο βιβλίο Γκίνες στην κατηγορία για τη «μεγαλύτερη μπουγάτσα»!

Όταν λέει ο Μεϊμαράκης ότι η Τουρκία έχει χάσει την ψυχραιμία της, αποδεικνύει ότι ο ίδιος δεν έχει χάσει το χιούμορ του.

Κι ενώ τα μαχητικά τους θα έχουν βγει Σύνταγμα για εσπρέσο, ο Βαγγέλης θα καταγγείλει τον Ερντογάν για αγένεια. Επειδή τον πίνουν σκέτο και χωρίς κανέλλα.

Το ότι προ ημερών έφθασαν μέχρι την Τζια, αλλά δεν έμειναν… είναι γιατί δεν βρήκαν ανοικτό ρεστοράν της προκοπής. Ήταν κι ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιο της Ντόρας.

Συγκινητικό το θέαμα του Λαλιώτη στα κανάλια να… κλαίγεται πόσο φτωχός και τίμιος είναι. Εκτός από ψηλός με θεληματικό πιγούνι μήπως νομίζει ότι είναι μπατζανάκης του Ομπάμα;

Καρπός… θυελλώδους σχέσης του Πάνου Γαβαλά με λιβανέζα καλλιτέχνιδα του χορού της κοιλιάς! (Που είχε έρθει για τουρνέ στη Θήβα…)

Πώς το είπε η Ντόρα; «Κανείς δεν μπορεί να απαξιώσει το έργο του Αλογοσκούφη». Δόξα τω Θεώ, μια χαρά τα καταφέρνει κι από μόνος του…

Γιατί λένε ότι ο Ψαριανός είπε όσα είπε για τη 17 Νοέμβρη επειδή τα πίστευε πραγματικά; Αποκλείεται να μην είχε επίγνωση του τι… έλεγε;

Καλά, αν ο Παπούλιας ήθελε να ενημερωθεί σχετικά με τα ναυάγια γιατί είδε τους κατοίκους της Σαντορίνης για το «Sea Diamond»; Δεν φώναζε καλύτερα τον… Λιάπη.

Ενδεχομένως να προτίμησε την περίπτωση ενός κρουαζιερόπλοιου, από αυτήν μιας μηχανότρατας.

«Μένω με ενοίκιο στο ίδιο σπίτι 25 χρόνια» δήλωσε… σπαραξικάρδια ο Λαλιώτης. Άλλη μια απόδειξη του πόσο ψηλά έχουν φθάσει οι τιμές των ακινήτων στην Ελλάδα.

Πολιτική συγκέντρωση εν όψει εκλογών οργάνωσε ο Απ. Κακλαμάνης ή εν όψει… Αποκριών;

Πολλά μέτωπα ανοίγει τελευταία ο Αλαβάνος. Στο τέλος θʼ ανοίξει και… κανένα κεφάλι!

Είχαμε και… «δραματικές» δηλώσεις Μίμη Ανδρουλάκη για την πολιτική κατάσταση. Μαζί με τις εκπτώσεις πλάκωσαν και οι έκπτωτοι με δόσεις.

Απεδείχθη τελικά ότι ο αστυνομικός είχε πυροβολήσει σε ευθεία γραμμή. Απλώς ο 15χρονος εξοστρακίσθηκε πάνω στη σφαίρα και λοξοδρόμησε.

Οι ωραίοι έχουν χρέη! Απλώς του Λαλιώτη τα πληρώνει το ΠΑΣΟΚ.

Στο εξής ο Λιάπης θα εκφράζει, λέει, δημόσια τις απόψεις του. Τις οποίες έχει σίγουρα και τις έχει σαφώς προσδιορίσει.

Με άρθρο του στο «Βήμα» καθηγητής των ΑΕΙ υποστήριξε ότι «η ΝΔ βλάπτει σοβαρά τη Δημοκρατία». Αλλά, ευτυχώς υπάρχει κι εκείνος για να την… ψυχαγωγεί.

Τρεις-τέσσερις «καθάρισε» ο Κοεμτζής και κοντεύει να γίνει… λαϊκός ήρωας. Σε λίγο θα τον καλέσουν να παρουσιάζει και το «X Factor».

Πόσο… χαμηλά θα πέσει η Χούκλη προκειμένου να κρατήσει τη θέση της στην ΕΡΤ;

Οι κάτοικοι των Εξαρχείων δεν θέλουν, λέει, στην περιοχή τους τα ΜΑΤ. Πέραν των άλλων, χαλάνε και τα κέφια των «κουκουλοφόρων»!

Φοβερή πρόοδος: Από «θείο βρέφος»… Βασιλάκης Καΐλας!

Σιγά το θέμα ότι ο Μητσοτάκης θέλει να βγάλει στο σφυρί το σπίτι του Λαλιώτη. Τη περίοδο 1990-93 είχε κλείσει δέκα εκατομμύρια σπίτια!

Σκέφτεστε κάποιο ωραίο πρωί άγνωστοι να απήγαγαν τον Αλογοσκούφη; Πόσα εκατομμύρια θα δίναμε για να μη μας τον… φέρουν πίσω;


Σχολιάστε εδώ