ΤΑ άνθη ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

~ Διεθνής συνωμοσία: Για τη Μέση Ανατολή έκανε δηλώσεις ο Απ. Κακλαμάνης, αλλά CCN και BBC δεν είπαν κουβέντα. Αίσχος!

~ Πάνε γυρεύοντας να τσαντιστεί ο Απόστολος, να βγει στο Αλ Τζαζίρα και να καταγγείλει τις ΗΠΑ για τη Μάχη στα Γαυγάμηλα.

~ Γιατί λένε ότι οι μικρομεσαίοι στην Ελλάδα είναι σε απόγνωση; Δεν βλέπουν πόσο καλά τα κατάφερε ο Παπαθανασίου!

~ Να δω με τι… κουράγιο θα συνεχίσουν να βομβαρδίζουν οι Ισραηλινοί, μετά την οξύτατη αντίδραση του ΣΥΝ. Δεν φοβούνται μήπως θυμώσει ο Παπαδημούλης (…και καταρρεύσουν τα διεθνή χρηματιστήρια!)

~ Τέλος δεν έχουν τα βάσανα των Παλαιστινίων. Εκτός του ότι τους βομβαρδίζει το Ισραήλ, τους… επισκέφθηκε και η Παπαρήγα.

~ Εκτός κυβέρνησης ο Λιάπης, που θα έχει χρόνο τώρα να ασχοληθεί με τα πραγματικά του ενδιαφέροντα. Μπριτζ, τάβλι και… μακριά γαϊδούρα.

~ Λένε όλοι για τις επιπτώσεις στην οικονομία μας, αν μπούμε στην επιτήρηση της ΕΕ. Και κανείς δεν σκέφτεται τι θα πάθει η ΕΕ που θα μας επιτηρεί.

~ «Το αίμα που χύνεται στη Γάζα βάφει και τα δικά μας χέρια» δηλώνει ο Καρατζαφέρης. Που… όταν δεν πολεμά τον Σιωνισμό, βλέπει ταινίες με τον Πρέκα.

~ «Το αίμα βάφτηκε κόκκινο», «Υποβρύχιο Παπανικολής», «Για μια χούφτα μούσμουλα».

~ Ο Χρυσοχοΐδης κατηγορεί τον ΣΥΝ ότι αντιγράφει το ΠΑΣΟΚ του ʼ74. Θυμάστε, αυτό που… έδιωξε τις βάσεις κι έφερε τον Κοσκωτά.

~ Παραδέχεται ο Αλογοσκούφης ότι η κατάσταση της οικονομίας είναι δύσκολη, αλλά αντιμετωπίζεται. Συμπτωματικά τα ίδια είχε πει κι ο καπετάνιος του «Τιτανικού».

~ Λίγο πριν… φιληθεί κάπως απρόσεκτα με το παγόβουνο! (Και γίνει δόλωμα για τους διερχόμενους καρχαρίες…)

~ Παραπονείται ο Βαρβιτσιώτης ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για την πολιτική εμπειρία του. Είναι τρομερό, αν σκεφτείς ότι εξακολουθεί να τραγουδάει ο Πάνος Γαβαλάς.

~ Όραμα του Τσίπρα είναι μια Αριστερά… «δύναμη εφόδου στο μέλλον». Μετριοπαθή τον βρίσκω, αν σκεφτείς ότι ο Ρουβάς έγινε τηλεπαρουσιαστής.

~ «Απλός στρατιώτης» της παράταξης δηλώνει και ο Μ. Τζίμας. Διότι ως γνωστόν οι μεγάλοι ηθοποιοί κάνουν μεγάλους τους ρόλους.

~ Επιπλέον μια θέση βασικού κομφερανσιέ του «Τσίρκο Μεντράνο» την έχει «καπαρώσει» προ πολλού ο Ψωμιάδης. Κερδίζοντας στο φώτο-φίνις τον Κ. Τσάκωνα.

~ Κατά τον Χρ. Παπουτσή για την επίθεση σε βάρος των αστυνομικών φταίει και ότι έχουν χαλαρώσει οι δυνάμεις ασφαλείας. Επίσης ότι έχουν μειωθεί και οι τιμές στα οπωροκηπευτικά.

~ Ε, κι αν οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται κόμματα, συνδικαλιστές και ΜΜΕ; Τόσο χειρότερα γιʼ αυτούς. Τους… Έλληνες!

~ Έχει χαθεί ο προσανατολισμός στη χώρα: Στη Θεσσαλονίκη έκαναν πορεία διαμαρτυρίας υπέρ Ουκρανής. Καθαρίστριας και ουχί χορεύτριας.

~ Σε αυτό το γκάλοπ όπου το 13% των Ελλήνων δήλωνε πως φοβάται ότι το 2009 θα χάσει τη δουλειά του είχε ερωτηθεί κι ο Λιάπης;

~ Μέλη της ΚΝΕ κατέβασαν από το δημαρχείο της Αθήνας τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κρέμασαν της Παλαιστίνης. Ντροπή! Να ήταν τουλάχιστον του Παναθηναϊκού.

~ Απελπιστική η κατάσταση στα νησιά Παπούα μετά τον καταστροφικό σεισμό. Ευτυχώς να λένε, που δεν τους επισκέφθηκε η Παπαρήγα.

~ Πριν από 13 χιλιάδες χρόνια έπεσαν στη Γη εκατομμύρια κομήτες. Πολύ αργότερα ήρθαν και τα… «UFO»!..

~ Όταν λέει ο Ζαγορίτης ότι ο Καραμανλής είναι σοβαρός πολιτικός δεν εννοεί συγκριτικά με τον ίδιο, ε; Υπάρχει κίνδυνος να θιγεί ο Στ. Ψάλτης.

~ Με το που έφυγε από το Αγαθονήσι ο Παπούλιας, οι Τούρκοι άρχισαν ξανά τις παραβιάσεις. Το πήραν το μήνυμα, πλην όμως το… κατάλαβαν λάθος.


Σχολιάστε εδώ