ΣΕ ΔΙΝΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Ο λόγος για τον Γιώργο Κιντή, που παρά την παραμονή του, το email της παραίτησή του είναι έτοιμο να ενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή και το κυριότερο, οι σχέσεις του τόσο με τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς όσο και με τους μετόχους κινούνται σε τεντωμένο σχοινί.

Για μεταγραφές βεβαίως, ούτε λόγος στην παρούσα φάση, με την ΑΕΚ να διέρχεται μία από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας της και παρά τη ρύθμιση τετραετίας, στην οποία έχει υπαχθεί, να αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και να έχει «μαύρη τρύπα».

Την Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2008, είχε γράψει ότι η ΑΕΚ πρόκειται να προχωρήσει στη σύναψη νέου δανείου, μετά το πρώτο ύψους 8 εκατ. ευρώ. Τόσο ο πρόεδρος Γιώργος Κιντής, όσο και οι μέτοχοι όλον αυτόν τον καιρό και αφού μελέτησαν προσεκτικά τα οικονομικά δεδομένα, κατέληξαν στη σύναψη δανείου, το οποίο οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν να φτάνει τα 7 εκατ. ευρώ και όχι τα 15 εκατ. ευρώ που ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες.

Η εταιρεία πάντως, πρόκειται να προχωρήσει στη σύναψη του δανείου, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να κάνει και μεταγραφές τον Ιανουάριο, αλλά και για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα και να καλύψει και τα συμβόλαια των παικτών μετά την οικονομική κατάσταση, την οποία παρέλαβε η σημερινή διοίκηση και κάπου εδώ ξεκινούν και τα προβλήματα στις σχέσεις του προέδρου και των μετόχων.

Μετά την παραίτηση του Ντέμη Νικολαΐδη, ο Γιώργος Κιντής ανέλαβε την προεδρία, έχοντας την υπόσχεση των μετόχων πως θα βάλουν λεφτά στην ομάδα, κάτι που έως τώρα δεν έχει γίνει στον βαθμό που του είχαν υποσχεθεί, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος να είναι εκτεθειμένος και απέναντι στον προπονητή, αλλά και απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό, αφού δεν μπορεί να αντεπεξέλθει η ομάδα στις ανάγκες της.

Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στις σχέσεις του Γιώργου Κιντή με τους μετόχους, αλλά και με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, που δεν ξέρει αν η ομάδα θα προχωρήσει σε ενίσχυση. Επιπλέον, ο κ. Κιντής ήθελε να δημοσιοποιήσει όλα τα οικονομικά στοιχεία που παρέλαβε, αλλά και να γνωστοποιήσει την κακή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και να υποβάλλει την παραίτησή του. Τελικά, η συνέντευξη αυτή ματαιώθηκε, ο πρόεδρος τελεί υπό παραίτηση και η ΑΕΚ βρίσκεται μέσα σε δίνη, από την οποία ουδείς γνωρίζει πώς θα βγει. Η σύναψη του δανείου, που φαίνεται αναπόφευκτη, θα είναι μια βοήθεια και από εκεί και πέρα αναζητούνται νέοι μέτοχοι και όλοι περιμένουν την επόμενη κίνηση Μελισσανίδη. Ο πρώην πρόεδρος, όμως, δεν φαίνεται αυτήν τη στιγμή διατεθειμένος να αναλάβει την ομάδα και μάλλον θα περιμένει και άλλο. Πιθανώς μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα κάνει τις όποιες κινήσεις του…


Σχολιάστε εδώ