Παραιτήθηκε ξαφνικά ο δήμαρχος Μυκόνου

Παραιτήθηκε ξαφνικά την περασμένη εβδομάδα ο δήμαρχος Μυκόνου κ. Βερώνης. Αν και ο ίδιος δεν έχει μιλήσει για τους λόγους που τον οδήγησαν στην ενέργεια αυτή, εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα υποστηρίζουν ότι είχε σοβαρά προβλήματα με συμβούλους του συνδυασμού του, οι οποίοι δεν του «περνούσαν» θέματα που έφερνε στο συμβούλιο, ενώ ήταν σε μόνιμη διαμάχη με τοπικό έντυπο. Επίσης, του καταλογιζόταν ότι το νησί έφτασε να γίνει… φέουδο πέντε «νονών» της νύχτας, καθώς και ότι επί της θητείας του γίνονταν αθρόες πολεοδομικές παραβάσεις σε οικοδομές επωνύμων.

Καθήκοντα δημάρχου ασκεί αυτήν την περίοδο ο αντιδήμαρχος Αθανάσιος Κουσαθανάς, που επονομάζεται «Μέγας», μέχρι να συνεδριάσει η πλειοψηφία και να εκλέξει νέο δήμαρχο.

Ο παραιτηθείς δήμαρχος, αν και καραμανλικός, δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τους αρμόδιους του κόμματος για την απόφασή του. Λέγεται μάλιστα πως είχε ψυχρανθεί μαζί του και ο πρωθυπουργός, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι δεν πήγε καθόλου στη Μύκονο, παρότι μέχρι πρόπερσι ήταν τακτικός επισκέπτης του νησιού.


Σχολιάστε εδώ