Ολοκαυτώματος συνέχεια από τα… θύματα!

Θα περίμενε κανείς να είναι οι φανατικότεροι εχθροί των μεθόδων του ναζισμού σε σχέση με αυτά που υπέστησαν οι ίδιοι. Και όμως το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει καθαρά ναζιστικές μεθόδους εξοντώσεως του λαού της Παλαιστίνης.
Τις γενοκτονικές επιδρομές της Αεροπορίας του τις έχει βαφτίσει «αντίποινα». Θύματα πάντα αυτών των γενοκτονικών επιδρομών είναι βρέφη, γυναίκες, γέροι. Δυστυχώς, ο Σιωνισμός και όχι οι Εβραίοι βαδίζουν στα χνάρια του Χίτλερ.
Εμβρόντητος, ο υγιώς σκεπτόμενος κόσμος, παρακολουθεί το μακελειό. Βλέπει έναν παθιασμένο για εκδίκηση λαό, όχι εναντίον αυτών που του προκάλεσαν τον πόνο και τη δυστυχία, αλλά εναντίον ενός λαού που δεν είχε καμιά σχέση με τα δεινά του.
Ο παλαιστινιακός λαός, πάνω από 60 χρόνια, δεινοπαθεί και υποφέρει υπερασπιζόμενος τη γη του, που λίγη λίγη του την αφαιρούν μπροστά στα μάτια, δυστυχώς, μιας αποχαυνωμένης διεθνούς κοινότητας που δεν βρίσκει τη δύναμη να πάρει θέση. Αυτή οι δήθεν πολιτισμένοι λαοί με την υποτελή συμπεριφορά, τους αποθρασύνουν σε σημείο να πιστεύουν στις παιδαριώδεις θεωρήσεις τους ότι «ως εκλεκτός λαός του Θεού» μπορεί -ατιμώρητα- να κατακτά συνεχώς ξένα εδάφη. Να περικυκλώνει πόλεις και χωριά, να τα καίει και να εκτελεί τα γυναικόπαιδα χωρίς διάκριση φύλου ή ηλικίας.
Οι μνήμες είναι ακόμα νωπές από τη Γιάφα, τη Χάιφα, το Ντέιρ Γιασίν, το Αΐν Χέλουε, το Μπουγιούτ Ελ Καμίρ και πλήθος άλλων, που κάποτε αποτελούσαν τη Γη της Επαγγελίας και μεταβλήθηκαν σε Γη της Κολάσεως, αφότου πάτησαν το πόδι τους στα χώματα της Παλαιστίνης τον Δεκέμβριο του 1945.
Αλλά ποιος μπορεί να ξεχάσει και το μαρτυρικό Αρκούμπ, όταν τα ισραηλινά αεροπλάνα έριξαν κούκλες, αρκουδάκια, σβούρες, αυτοκινητάκια, ρομπότ και διάφορα άλλα παιχνίδια παγιδευμένα με νάρκες με αποτέλεσμα τον θάνατο των μικρών παιδιών;
Και αργότερα τη Σάμπρα και Σατίλα για την οποία ισραηλινή επιτροπή έκρινε ένοχο τον Σαρόν. Αυτά τα αποτροπιαστικά εγκλήματα θα βρεθεί Νυρεμβέργη να τα δικάσει;
Οι θύτες που βαρύνονται με τέτοια εγκλήματα γιατί έχουν το δικαίωμα να υπερασπίζονται τη ζωή των πολιτών τους; Τα θύματα, που δεν χάνουν μόνον τις ζωές τους αλλά και τη γη τους και τα σπίτια τους και το βιός τους δεν το έχουν αυτό το δικαίωμα;
Εκδιώκουν εκατομμύρια ανθρώπους από τις εστίες τους με τρομοκρατικές ενέργειες γιατί θέλουν «αμιγώς εβραϊκά εδάφη» χωρίς αραβικό πληθυσμό.
Βομβαρδίζουν ανεμπόδιστα πόλεις, χωριά, αμάχους δήθεν για τη Χαμάς αλλά στη πραγματικότητα θέλουν και τη γη αυτή να την αρπάξουν. Τη Γάζα την παραχώρησε η Αίγυπτος στους Παλαιστίνιους για να είναι μέρος, με άλλα τμήματα, της γης τους.
Όλοι αυτοί οι άφρονες, που υποστηρίζουν το πειρατικό κράτος του Ισραήλ, να μην αμφιβάλλουν πως θα έρθει και η σειρά τους.
Το πρώτο μήνυμα τους το έστειλαν… Δεν λογάριασαν μια Αμερική που της χρωστούν την ύπαρξή τους και σχεδόν τη χρεοκόπησαν. Κάτι ανάλογο τους περιμένει…
Μιχαήλ Μπαλτόπουλος

ΥΓ.: Χρόνια πολλά
Καλή χρονιά (όσο γίνεται)


Σχολιάστε εδώ