Κόπηκε στον αέρα η εκπομπή της Τατιάνας

Αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση της αδελφής του αστυνομικού των ΜΑΤ Διαμαντή Μαντζούνη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Με τον ευθύ και έντιμο λόγο της αποκάλυψε τις τακτικές που ακολουθούν ορισμένες εκπομπές στα κανάλια για να παραγάγουν το θέαμά τους και προκάλεσε την ξαφνική διακοπή της εκπομπής και μπήκαν διαφημίσεις χωρίς ούτε καν να χαιρετίσει η Τατιάνα. Η δικαιολογία που δόθηκε από τον ΑΝΤ1 ήταν ότι υπήρξε «υπέρβαση του χρόνου της εκπομπής»!

Η ουσία είναι πως η αδερφή του αστυνομικού, παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά, κατήγγειλε την εκπομπή πως παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα του αδελφού της με τη διαρκή προβολή της φωτογραφίας του σε μεγέθυνση, συμπληρώνοντας πως συνεργείο της εκπομπής είχε πάει στο σπίτι της αναζητώντας συγγενικά πρόσωπα για να μιλήσουν.

Όλα αυτά ενώ υπήρχε η δημόσια τοποθέτηση του συζύγου της που παρακαλούσε τα μέσα να σεβαστούν τις δύσκολες ώρες που περνάνε.

Αναφορές έκανε η κοπέλα και στο δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος και στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη.

Η Τ. Στεφανίδου ζήτησε συγγνώμη από την κοπέλα και επικαλούνταν άγνοια για τα όσα της καταμαρτυρούσε η αδελφή του αστυνομικού. Ο ΑΝΤ1 ως τώρα δεν τοποθετήθηκε επίσημα για το περιστατικό, αν και η Τ. Στεφανίδου διαχώριζε την εκπομπή της από τις άλλες.


Σχολιάστε εδώ