Η χαμένη χρονιά του ΠΑΟ και η διαφωνία του Παύλου, που θα κάνει δώρο έναν παίκτη αξίας

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απέφυγε την παρορμητική αντίδραση για να μην υπάρξουν νέοι κλυδωνισμοί στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό και προτίμησε να τοποθετηθεί ήρεμος και χωρίς την ψυχολογική φόρτιση από τη «λευκή πετσέτα», την οποία έδειξαν πως πέταξαν οι άλλοι μέτοχοι. «Λευκή πετσέτα» που μπορεί στο ελληνικό Πρωτάθλημα να θεωρείται ως φυσιολογική εξέλιξη μετά την εκτόξευση της διαφοράς από τον Ολυμπιακό στους εννέα βαθμούς, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται από την ευρωπαϊκή πορεία του «τριφυλλιού».

Ο Γιαννακόπουλος και η πλειοψηφία των φιλάθλων εκτιμούν ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να προκριθεί εις βάρος της Βιγιαρεάλ και έπειτα να διεκδικήσει ακόμα και την είσοδό του στα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης. Γι’ αυτό και διαφωνεί με την περιορισμένη έως ανύπαρκτη μεταγραφική δραστηριότητα των «πρασίνων» έως τώρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιαννακόπουλος σκέφτεται να κάνει πράξη όσα δεν έκανε το περασμένο καλοκαίρι. Τότε που αποδέχθηκε την κοινή γραμμή και άφησε για το μέλλον την πρόθεσή του να κάνει δώρο στην ΠΑΕ έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας, ώστε να σηματοδοτήσει το πέρασμα του Παναθηναϊκού στη νέα εποχή. Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που… βγαίνουν κατά ριπάς, στο περιβάλλον του έμπειρου παράγοντα εξετάζονται μία – δύο περιπτώσεις παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να ξεσηκώσουν τον κόσμο του «τριφυλλιού», που για άλλη μία χρονιά βλέπει τον Ολυμπιακό να ετοιμάζει φιέστα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Εξέλιξη αδιανόητη για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος πάντως προτίμησε αρχικά να αποτρέψει τη διόγκωση του χάσματος μεταξύ των μετόχων για το συμφέρον του Παναθηναϊκού.


Σχολιάστε εδώ