Δυο τάσεις στον ΠΑΟΚ

Γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο Ζαγοράκης! Κάπως έτσι έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση στον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του «δικεφάλου» του βορρά βρίσκεται στη μέση δύο αντικρουόμενων εισηγήσεων από τους στενούς συνεργάτες του. Από τη μία πλευρά έχουν συμπλεύσει ο Φερνάντο Σάντος και ο Ζήσης Βρύζας, που θέλουν την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή μετά τους Σορλέν και Λίνο. Ο Πορτογάλος προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας θεωρούν ότι με την προσθήκη ενός ακόμα παίκτη ίδιου επιπέδου, ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει στα ίσια τον τίτλο παρά το ξεκάθαρο προβάδισμα του Ολυμπιακού. Στη χειρότερη περίπτωση, λένε, θα αποκτήσει η ομάδα τους πλεονέκτημα έναντι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Την άλλη άποψη εκφράζουν ο Ηλίας Βιολίδης και ο Ανδρέας Μανδρίνος. Οι συγκεκριμένοι παράγοντες συμβουλεύουν τον Ζαγοράκη να μην ξανοιχθεί κι άλλο με διπλό επιχείρημα επειδή ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει τους στόχους του ακόμα και με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, καθώς όπως πιστεύουν «σταθήκαμε όρθιοι όλον αυτό τον καιρό παρά τις σημαντικές απουσίες», αλλά παράλληλα θεωρούν ότι τη δεδομένη χρονική περίοδο επιβάλλεται ο περιορισμός δαπανών για να μην ξεφύγουμε από το πλάνο της εξυγίανσης».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έχει αποφασίσει τι θα πράξει. Όπως λένε στο περιβάλλον του, πολλά θα κριθούν από το αποτέλεσμα του σημερινού ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αν ο ΠΑΟΚ πάρει διπλό, τότε ο Ζαγοράκης θα κάνει την υπέρβασή του για να στηρίξει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου.


Σχολιάστε εδώ