Βίοι παράλληλοι για Καρντόσο – Κοβάσεβιτς

Πετάει και τη σκούφια του, που λέει ο λόγος, ο Οράσιο Καρντόσο για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός μέσος, άλλωστε, έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες απόκτησης ελληνικού διαβατηρίου, όπως επιτρέπει ο νόμος στους γονείς των παιδιών που γεννήθηκαν στη χώρα μας. Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, οι ενέργειες του Καρντόσο αποδεικνύουν την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα και, γιατί όχι, να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα από τον Αστέρα Τρίπολης. Θεωρεί, άλλωστε, ο έμπειρος παίκτης ότι διαθέτει τα στοιχεία που απαιτούν οι κορυφαίοι σύλλογοι του ελληνικού Πρωταθλήματος.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο, δεν δείχνει ζεστός για τον Αργεντινό. Στον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού προκάλεσε άσχημη εντύπωση η συμπεριφορά του Καρντόσο όταν τον αντικατέστησε ο Νίκος Κωστένογλου στον αγώνα των δύο ομάδων το περασμένο Σάββατο. Όσοι βρέθηκαν στην Τρίπολη είδαν τον παίκτη να κλωτσάει τις πινακίδες, εμφανώς εκνευρισμένος από την απόφαση του προπονητή του.

Τις αρνητικές εντυπώσεις του για τον Καρντόσο μετέφερε ο Βαλβέρδε και στον Σωκράτη Κόκκαλη. Και φαίνεται πως έπεισε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να μην κινηθεί για την απόκτηση του Αργεντινού. Ο Κόκκαλης, άλλωστε, έχει ήδη εκφράσει τη δυσφορία του για ανάλογες συμπεριφορές του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, τον οποίο μπορεί και να οδηγήσει στην πόρτα εξόδου από τον Ολυμπιακό πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, το ερχόμενο καλοκαίρι, εξαιτίας της στάσης του απέναντι στον Βαλβέρδε.


Σχολιάστε εδώ