Αντάρτικο κατά της Χρύσας

«Δεν φθάνει που τη βοήθησα στα δημοτικά πράγματα, πήγε να μας το παίξει και αρχηγός… Ε, δεν είμαι και χθεσινός. Είκοσι χρόνια αιρετός είμαι…», λέει ξεκάθαρα εδώ και μέρες σε δημοσιογράφους αλλά και στους πολιτικούς του φίλους ο Νίκος Τσαρούχας, αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και μέλος -ακόμη- της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια».
Η επικεφαλής της… ομάδας Χρύσα Αράπογλου, βουλευτίνα στην Α΄ Θεσσαλονίκης, δεν πρότεινε για τη θέση του αντιπρόεδρου τον γνωστό εστιάτορα και παράγοντα του Άρη, αλλά τον γιατρό κ. Τσιτουρίδη, ο οποίος όμως τελικά… δεν εκλέχθηκε! Αντίθετα ψηφίστηκε με τα… τσαρούχια ο αυτοπροταθείς αντιπρόεδρος Τσαρούχας, ο οποίος στη συνέχεια ψήφισε για πρόεδρο του σώματος τον εκλεκτό του Παπαγεωργόπουλου –επί 21 χρόνια πρόεδρο ΔΣ– Σωτήρη Καπετανόπουλο! Το αντάρτικο αυτό δεν το ανέχθηκε –στιγμιαία τουλάχιστον– η Χρύσα, η οποία μέσω των τοπικών εφημερίδων απείλησε με παραίτηση, που τελικά ούτε αποφάσισε ούτε πραγματοποίησε!

Τι λένε οι δυο πλευρές…
Όπως μας είπαν οι δημοτικοί σύμβουλοι που… πρόσκεινται στον κ. Τσαρούχα, η κ. Αράπογλου σε συνάντηση ρώτησε τι θέλει να κάνει ο καθένας τη δεύτερη διετία. Ο κ. Τσαρούχας απάντησε ευθέως ότι επιθυμεί να συνεχίσει στη θέση του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου και σε αυτήν την πρότασή του δεν αντέδρασε κανείς. Ούτε η κ. Αράπογλου αλλά ούτε και ο κ. Τσιτουρίδης, που έδειξε να μην ενδιαφέρεται καν για τη θέση! Αντίθετα, οι πιστοί της Χρύσας έκαναν λόγο για προσωπική γραμμή του κ. Τσαρούχα, που έφθασε στο σημείο να ψηφίσει για πρόεδρο του σώματος τον προτεινόμενο του Παπαγεωργόπουλου!
Τις επόμενες ημέρες ίσως ξεκαθαρίσει το τοπίο για το ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Αναμένεται να συγκληθεί η… ομάδα και να δοθούν ή να ζητηθούν εξηγήσεις εκατέρωθεν. Πάντως σε καμία περίπτωση ο αντάρτης εστιάτορας, γνωστός για τον καλό χοντροκομμένο του πατσά, δεν πρόκειται να υποχωρήσει, ούτε βέβαια να παραιτηθεί!


Σχολιάστε εδώ