Αναζητεί και πορτιέρο για την Εθνική ο Ρεχάγκελ

Την εναλλακτική λύση του Κώστα Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής μας ομάδας αναζητεί ο Οτο Ρεχάγκελ, έναν τερματοφύλακα που θα μπορεί να τον θεωρεί βασικό εκτός του Χαλκιά και να τον πάρει στην αποστολή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότιο Αφρική, εφόσον η Εθνική μας ομάδα προκριθεί. Ο Αλέξανδρος Τζόρβας, που προς το παρόν δεν αγωνίζεται ως βασικός στον Παναθηναϊκό, είναι μία λύση και ο Όθωνας τον καλεί στην Εθνική ομάδα, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναζητεί έναν ακόμη έμπειρο γκολκίπερ, τον οποίο ακόμη δεν έχει βρει.

Δεν αποκλείεται η λύση αυτή να προέλθει από τα ξένα πρωταθλήματα, μιας και μεταξύ όλων των άλλων που ο Ότο Ρεχάγκελ παρακολουθεί (Στέφανος Κοτσόλης, Μιχάλης Σηφάκης), υπάρχει και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο 33χρονος διεθνής με την Εθνική Ανδρών τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίζεται στην ιταλική Σιένα. Με τον Ελευθερόπουλο έχει μιλήσει τηλεφωνικά ο συνεργάτης του Ότο Ρεχάγκελ, Γιάννης Τοπαλίδης, ο οποίος βεβαίως παρακολουθεί και τους άλλους δύο εν Ελλάδι πορτιέρο, τον Στέφανο Κοτσόλη της Λάρισας που έχει κληθεί και αυτός στην Εθνική ομάδα παλαιότερα και τον Μιχάλη Σηφάκη του Άρη που επίσης έχει κληθεί στην Εθνική Ανδρών και έχει και αυτός, όπως και οι Κοτσόλης, Ελευθερόπουλος βεβαίως, παραστάσεις από Εθνική ομάδα, ενώ όλοι τους έχουν περάσει και από την Εθνική Ελπίδων.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πάντως, βρίσκεται σε αναζήτηση και άλλων παικτών για την Εθνική ομάδα και γι’ αυτό παρακολουθεί τον αμυντικό της Σεντ Ετιέν Στάθη Ταβλαρίδη, ο οποίος επίσης έχει φορέσει τη φανέλα της Ανδρών παλαιότερα. Ο Όθωνας δεν αναζητεί παίκτες μόνο για τα δύο επόμενα ματς με το Ισραήλ στις 28 Μαρτίου στο Τελ Αβίβ (ίσως η έδρα αλλάξει και γίνει σε ουδέτερη χώρα) και την 1η Απριλίου στην Ελλάδα, στο Παγκρήτιο Στάδιο του Ηρακλείου Κρήτης, αλλά και για τα υπόλοιπα παιχνίδια το ομίλου και, κυρίως, για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το καλοκαίρι του 2010, στα οποία ελπίζει να οδηγήσει την Εθνική μας ομάδα.


Σχολιάστε εδώ